Ajánlataink

A marketing rólad szól és az ügyfeleidről. Ismerjük az üzleted és van személyre szabott ajánlatunk neked is!

6 rio custom 2
Egyedi megoldás neked is

Szolgáltatási szektorok

Számos területen szereztünk már tapasztalatot!

IT Marketing

Gyorsan változó igények, jelentős ugrások a teljesítményben. Mély technológiai megértés szükségessége, B2B szektor. Ismerjük a piacod. Dolgozz velünk!

HR Marketing

Sourcing és rekrutálási kérdések. Gyorsabban találjunk egy C jelöltet mint a konkurensed. LinkedIn minden funkcióját használtuk. Beszéljünk!

Agrár marketing

A mezőgazdaság digitalizációjával együtt a digitális marketing is meghatározóvá vált. Kevesebb konferencia, több online jelenlét. Csináljuk együtt!

Fintech marketing

Bonyolult chat szoftver, API alapú megoldásokkal? Tartalom marketing egy szabályozott közegben? Érdekes közösségi tartalom? Bízd ránk!

7 rio custom 2
A fejlődés titka

Módszerünk lényege

Így változtatjuk a történeted valósággá:

Tervezes

01

Tervezés

Kutatással és stratégia tervezéssel indítjuk az együttműködéseinket. Jelentős gyakorlatunk van a kampányok tervezésében, így kész folyamatokat hozunk. Megértjük a célközönséget, kapcsolódási pontokat azonosítunk és aktívan bevonjuk őket. 

Mérés

Az ügyfél megelégedettség kritikus pontja a mérés. Nem csupán a metrikus kvantitások, hanem az absztraktabb eredmények mérése is. Ezért használunk OKR célmeghatározási rendszert a siker eredményességének mérése érdekében. 

02

Meres
Ellenorzes

03

Önellenőrzés

Havi és negyedéves önellenőrzési ciklusokkal figyeljük a haladást. A megbeszélt célok szerint módosítjuk a tevékenységünket. Az önellenőrzés során javaslatokat teszünk a célok realizálására vagy bővítésére ha indokolt.

Dokumentálás

A siker kulcsa a döntések dokumentálása és köztudatba vezetése. Kiterjedt know-how rögzítési és betanítási rendszerünk van, aminek a keretében frissen tartjuk a tudásunkat mind szakmailag, mind az együttműködéseinkkel kapcsolatban.

04

Dokumentalas
Czako Elod 1
A racionalitás illúzió, minden ember érzelem vezérelt. Daniel Kahneman nóbeldíjat kapott, mert bebizonyította ezt. A marketing az emberek és érzelmek művészete.
1 rio custom 1
Vízió & Misszió

Digitális Történetek

Partnereinket fejlesztjük a történetmesélés alapú digitális marketinggel. Figyelünk az ügyfeleinkre, közös célokat formálunk. Folyamatos önellenőrzéssel építjük a folyamatainkat. 

Legalább öt európai országban stabil klientúrával rendelkezzünk. Értékes marketing tartalmat fejlesztünk. Mérhető ügyfél elégedettségi rendszert építünk fel.

Modern történetmesélők vagyunk. A marketing az emberről és az érzelmekről szól. Szenvedéllyel keressük az új szakmai megoldásokat. Precíz és következetes munkánkkal meggyőződést és nyugalmat sugárzunk. Olyan digitális és valós tereket alakítunk ki, ahol örömmel dolgozunk együtt. Kreativitásunkat megőrizve, kidolgozott folyamatokkal szervezzük a munkánkat. Az ügyfeleinket megértve, folyamatosan kezdeményezve érünk el kiemelkedő eredményeket.