Online, teljes idő

E-mail marketing szakértő

Mailchimp és ActiveCampaign kampányokat nézel át és felügyelsz. Részt veszel a külsős és belsős fejlesztőkkel a levelezőrendszerek telepítésében az ügyfeleknél. Fejleszted az automatizmusokat az ügyfelek számára.

E-mail marketing szakértő

Az ismert és elterjedt e-mail rendszerekből a Mailchimpet és ActiveCampaignt használjuk aktívan. Természetesen ismered a többi nagy rendszert is, vagy gyorsan beletanulsz (Sendinblue, Aweber stb.). Ha kell, egy fejlesztővel meg tudod beszélni a szükséges telepítési instrukciókat, nem torpansz meg egy HTML kód láttán. Az automata logikákat fel tudod építeni, akár komplex, egymásba kapcsolódó automatizmusokat is megtervezel. 

Elvárás, hogy aktívan fejleszd az ügyfelek e-mail automatizmusait, ne csak eltold az első letehető pontig a munkát. Legyen érzéked az e-mailek szövegezéséhez, és  gondolkodj konverzió-központúan!

Az Astro 2015-ben alakult performance marketing ügynökség, a portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

Ornare Porta Fusce Vestibulum
  1. Angol és magyar nyelvtudás
  2. HTML ismerete
  3. Google szoftverek ismerete
  4. Fejleszd és értsd meg az ügyfelek e-mail tevékenységét.
  5. Önállóan oldj meg problémákat, és működj együtt a projektmenedzserekkel
 
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva, és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további infó és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk továbbmenni.

A projektmenedzser munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próbafeladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát, amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próbafeladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt, amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz.

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor, ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!