Online, Teljes munkaidő

Junior Értékesítő

A Marketing Astro értékesítésében és lead generálásában veszel részt LinkedInen és egyéb csatornákon.

Junior Értékesítő – Online Marketing Terület

Junior Értékesítőként a leadgenerálásban veszel részt majd. Kitalálsz új taktikákat, hogyan keressünk meg lehetséges partnereket. Naponta több tucat emberrel chatelsz LinkedInen, a különböző forrásból érkező embereket keresed meg telefonon és demo callokat egyeztetsz velük. 

Elvárás, hogy beszélj angolul magabiztosan. A munka nagyrészében aktívan kell kommunikálj külföldiekkel. Tudd elképzelni, hogy miért akar valaki megvenni egy szolgáltatást és ültesd át ezt a tudást a gyakorlatba. Keress aktívan új lead generálási lehetőségeket, miközben szorgalmasan és odafigyeléssel kezeled a már meglévő szálakat.

Az Astro 2015-ben alakult performancia ügynökség. A portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete és az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

  1. Angol nyelvtudás – ez kötelező
  2. LinkedIn alapfokú ismerete
  3. Kreatív vagy, ha értékesítésről van szó
  4. Nyitott vagy, hogy megtanuld a marketinget, hogy el tudd adni
  5. Követkzetesen hajtod végre a feladataid
  6. Rugalmas vagy, empatikus, könnyen adaptálódsz új helyzetekhez és gyorsan tanulsz
  7. Erős a time menedzsmented
  8. Otthonosan érzed magad virtuális csapat környezetben
  9. Odafigyelsz a részletekre
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további info és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk tovább menni.

A projekt manager munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próba feladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próba feladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek a keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz. 

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel.