New York, Full Time

PM account

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Curabitur blandit tempus porttitor. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Áttekintés

PM Accountként a csapat kapcsolattartója és az eredmények őrizője leszel. Az ügyfelekkel beszélgetsz, figyeled a digitális csatornákon a projektek haladását, egyeztetsz a specialista kollégákkal, betartatod a határidőket. Jól kommunikálsz, rajongsz a digitális világért és élvezed az ügynökségi élet pörgését.

Elvárás, hogy akard jobbá tenni a folyamatokat és keresd a lehetőséget a megújulásra. Légy precíz az adminisztrációval, kezdeményezz ha problémákat érzékelsz. Ha nincs is mély marketing tudásod, akard megismerni a szakmát és ha kell, kisebb feladatokat oldj is meg ha valahol elakad egy folyamat.

Az Astro 2015-ben alakult performancia ügynökség. A portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete és az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned:

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy emailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az email címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből bogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

Mi történik a jelentkezésed után?

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további info és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk tovább menni.

A projekt manager munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próba feladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát amit az adott pozícióban végezni fogsz. 

Ha a próba feladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek a keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz. 

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!