Online, Teljes munkaidő

PPC manager

Facebook és Google Ads tapasztalattal rendelkező PPC Managert keresünk a csapatunkba. Full home office, nemzetközi projektek, radikális transzparencia, kiemelkedő közösség.

PPC manager

PPC menedzserként az ügyfelek és a saját kampányainkat felügyeled. Amikor nem a kampányokon pörögsz, a csapat többi tagjának segítesz, tartalmat állítasz elő. Kifejezetten figyelünk arra, hogy mindenki építhesse a personal brandjét, keressük a lehtőségeket, hogy az Astro színeiben megjelenhess online fórumokon.

Elvárás, hogy akard jobbá tenni a folyamatokat, olvasd a szakmai fórumokat és légy napra kész. Fontos, hogy az e-commerce kampányok terén is legyél képben, tudj ROI+ eredményeket összerakni. 

Az Astro 2015-ben alakult performancia ügynökség. A portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete és az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

 1. Angol nyelvtudás – ez kötelező
 2. Facebook és Google vizsgák megléte, vagy ha nincs meg akkor kész vagy megszerezni az első 3 hónapban
 3. Rendszeresen ránézel egy kampányra, nem csak amikor elindítod
 4. Számos kreatívat összeraksz indulásnál
 5. Rajongsz az A/B tesztelésért
 6. Google Analytics és Data Studio alapú riportálás megvan
 7. Van 3 év tapasztalatod a szakmában
 8. Rugalmas vagy, empatikus, könnyen adaptálódsz új helyzetekhez és gyorsan tanulsz
 9. Erős a time menedzsmented
 10. Otthonosan érzed magad virtuális csapat környezetben
 11. Odafigyelsz a részletekre
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további info és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk tovább menni.

A projekt manager munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próba feladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próba feladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek a keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz. 

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel.