Online, Teljes munkaidős

Sales manager

Online értékesítőként az Astro leadjeinek a kezelése a feladatod. A LinkedInen keresztül, a saját marketingünkből és a telesales tevékenységből érkező leadeket kezeled és zárod.

Sales manager – New Business Specialist

Sales Managerként a LinkedIn felületen kommunikálsz majd a lehetséges ügyfelekkel, aktívan keresed a lehetőséget a további lead források felépítésére. Online tárgyalásokra jársz, ahol képviseled a szervezetet és összeszeded az ügyféligényeket az együttműködési lehetőségekre. A kiadott ajánlatokat utánköveted és kezeled, hogy az ügyfelek el is induljanak az együttműködés folyamatában. A béred egy alap- és egy teljesítménybérből fog összeállni.

Elvárás, hogy folyamatosan keresd a további lead lehetőségeket, fejleszd a folyamatot amivel kommunikálsz, és keress kreatív megoldásokat az ügyfelek megszólítására. Légy nagyon kitartó, és kezeld jól a munkával járó elutasítást.

Az Astro 2015-ben alakult performance marketing ügynökség, a portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

  1. Kiemelkedő angol és magyar kommunikációs képességet
  2. Vágyat arra, hogy pénzt teremts
  3. Google szoftverek ismeretét
  4. Kitartást, érdeklődést, hogy megismerj új szolgáltatásokat és utána eladd őket
  5. Digitális érettséget
 
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további infó és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk továbbmenni.

A projektmenedzser munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próbafeladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát, amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próbafeladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt, amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz.

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor, ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!