Influencer az asztalnál dolgozik

Sales Manager

Kik vagyunk?

Az Astro 2015-ben alakult performance marketing ügynökség, a portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Az ideális jelentkező

Sales Managerként a LinkedIn felületen kommunikálsz majd a lehetséges ügyfelekkel, aktívan keresed a lehetőséget a további lead források felépítésére. Online tárgyalásokra jársz, ahol képviseled a szervezetet és összeszeded az ügyféligényeket az együttműködési lehetőségekre. A kiadott ajánlatokat utánköveted és kezeled, hogy az ügyfelek el is induljanak az együttműködés folyamatában. A béred egy alap- és egy teljesítménybérből fog összeállni.

Elvárás, hogy folyamatosan keresd a további lead lehetőségeket, fejleszd a folyamatot, amivel kommunikálsz, és keress kreatív megoldásokat az ügyfelek megszólítására. Légy nagyon kitartó, és kezeld jól a munkával járó elutasítást.
Milyen képességeket keresünk benned?

  • Kiemelkedő angol és magyar kommunikációs képességet
  • Vágyat arra, hogy pénzt teremts
  • Google szoftverek ismeretét
  • Kitartást, érdeklődést, hogy megismerj új szolgáltatásokat és utána eladd őket
  • Digitális érettséget
Előny, ha…

  • Nyitott vagy a nemzetközi piacon is tevékenykedni
  • Kívül belül ismered a LinekdInt
  • Több taktikát is ki tudsz találni, hogy juss be egy céghez
  • A multis környezetben is kiismered magad ha ügyfélszerzésről van szó

Mit ajánlunk?

Teljes idős együttműködést

Versenyképes
fizetést

Teljesen online munkakörnyezetet

Folyamatos fejlődési lehetőséget

Radikális transzparenciát

Rugalmas
munkaidőt

Támogató, barátságos környezetet

Jelentkezés

Küldj egy emailt a hr@marketingastro.com címre! A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az email címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz, legyen az is beleírva, és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált.

Megosztás