Online, Részmunkaidő

Senior SEO Specialista

A linképítés különböző technikáit jól ismered: social bookmarking, guest postolás, PBN használat és egyéb direkt rangsorolási technikák. Tanácsot adsz a többi SEO szakértőnek a csapatban, hogyan érjenek el különböző eredményeket az ügyfeleink számára. Meg tudod tervezni a tartalmait egy szervezetnek, nem csak kulcsszó szemszögből megközelítve, hanem kreatív és ügyfél célok szerint is. Részt veszel a partnerek tevékenységének tervezésében.

Senior SEO szakértő

A linképítés különböző technikáit jól ismered, social bookmarking, guest postolás, PBN használat és egyéb direkt rangsorolási technikák. Tanácsot adsz a többi SEO szakértőnek a csapatban, hogyan érjenek el különböző eredményeket az ügyfeleink számára. Meg tudod tervezni a tartalmait egy szervezetnek, és nem csak kulcsszó szemszögből megközelítve, hanem kreatív és az ügyfél célok szerint is. Részt veszel a partnerek tevékenységének tervezésében. 

Elvárás, hogy jelentős tudásod legyen a linképítés terén. Ismerd a WordPress rendszereket és jól kommunikálj írásban.

Az Astro 2015-ben alakult performance marketing ügynökség, a portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

Ornare Porta Fusce Vestibulum
  1. Angol, magyar nyelvtudás
  2. WordPress, SEMRush, Datastudio ismeret
  3. Google szoftverek ismerete
  4. Tudj konzultálni a kollégákkal és legyen türelmed átnézni a munkájukat
  5. Önállóan oldj meg problémákat, és működj együtt a projektmenedzserekkel
 
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre! A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz, legyen az is bele írva, és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további infó és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk továbbmenni.

A projektmenedzser munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próbafeladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát, amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próbafeladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt, amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz.

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor, ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!