Online, részmunkaidős

Senior Social Media Tervező

Bid management során kampány tervezésben veszel részt, hogy koncepcionális tervet hozz létre az ügyfeleink számára. Ismered a 10 legnépszerűbb közösségi csatornát; mi a különbség; milyen tartalomtípusok mennek jól; kik vannak jelen rajtuk.

Senior Social Media Tervező

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter, YouTube mind a kisujjadban vannak. Ismered a trendeket: miért lesz valami népszerű, és milyen tartalmakkal lehet látható eredményt elérni. Nem állsz meg annál a kijelentésnél, hogy “a social media brandingre jó”. Tudsz riportálási szisztémát fejleszteni; használsz több szoftvert arra, hogy ne csupán érzéseidre hallgatva tervezz meg online tevékenységeket. 

Elvárás, hogy legyen benned a megújulás képessége, ne ugyanazzal a három koncepcióval fusson az összes megtervezett kampányod, amit megtervezel. Tudd megteremteni a módját, hogy legyen miről kommunikálni a digitális térben az általad tervezett kampányokban.

Az Astro 2015-ben alakult performance marketing ügynökség, a portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

Ornare Porta Fusce Vestibulum
  1. Angol, magyar nyelvtudás
  2. Jelentős rutinnal rendelkezel a közösségi felületeken
  3. Képes vagy akár aktívan üzemeltetni saját közösségi oldalakat sikeresen
  4. Google szoftverek ismeretét
  5. Fejleszd és értsd meg az ügyfelek e-mail tevékenységét.
  6. Precizitást
  7. Tudod, hogy válik elszámoltathatóvá a kampányaid sikere 
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre! A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz, legyen az is bele írva, és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további infó és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk továbbmenni.

A projektmenedzser munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próbafeladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát, amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próbafeladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt, amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz.

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor, ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!