Tartalomjegyzék

ChatGPT-t használó férfi laptopon gépel
11 perc /

ChatGPT Kisokos

Tartalomjegyzék

A ChatGPT az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia nyelvi modellje. Ez a népszerű GPT (Generative Pretrained Transformer) architektúra egy változata, amelyet kifejezetten társalgási AI-alkalmazásokhoz terveztek.

A modellt egy nagy szövegadat-korpuszon képezték ki, ezáltal képes szöveget generálni az általunk begépelt promptok (magyarul: kérés) alapján. Válaszol kérdésekre, történeteket ír, javaslatokat ad, és egyéb nyelvi feladatokat lát el.

Általános adatok

A szoftvert 2022. október 30-án indították, és már december 15-én megérkezett rá az első komolyabb frissítés. A DemandSage adatai alapján még januárban elérték a 100 millió regisztrált tagot és a napi 13 millió aktív felhasználót. Ezekkel a statisztikákkal a ChatGPT legyőzte a TikTokot a leggyorsabban növő szoftverek kategóriában.

Kíváncsi voltam, mit gondol erről a ChatGPT, ezért feltettem neki a kérdést. Sajnos azt a választ kaptam, hogy ő nem rendelkezik ezekkel az adatokkal, mivel nem kap hozzáférést a felhasználók keresési előzményeihez. 

Nem mindegyik országban érhető el

A cég biztonsági okokra hivatkozva nem mindenhol teszi elérhetővé a szolgáltatást. Ezek az országok a következők:

 • Kína
 • Oroszország
 • Ukrajna
 • Afganisztán
 • Irán
 • Fehéroroszország
 • Venezuela
 • Egyiptom

Milyen nyelven beszél a ChatGPT?

Az AI saját állítása szerint eddig több nyelven is kapott már adatot a felhasználóktól, mint például spanyolt, németet, franciát, olaszt, portugált, hollandot és oroszt. Fontos leszögezni, hogy az egyes nyelvekben való jártassága eltérő lehet, hiszen nem ugyanolyan mennyiségű és minőségű adatot bocsájtottak a felhasználók a számára. 

Az informális nyelv mellett a formális nyelvezetű anyagokkal is találkozott, ezért amikor válaszol, gyakran keveri vagy felcseréli a tónusokat.

Annak ellenére, hogy bővül a tudása, az elsődleges nyelve még mindig az angol, hiszen ebben a legtapasztaltabb. Ezért is erősen ajánlott az angol használata, mert így tud a legpontosabban szöveget generálni. 

Magyarul is elég jól tud

Úgy tűnik, elég sok magyar adattal találkozott már. Feltételezem, a hivatalos indulás előtt felmért néhány magyar nyelvű anyagot, viszont biztos vagyok benne, hogy a nyelvi készsége fejlesztéséért a magyar felhasználók is sokat tettek.

Három tesztet is végeztem, hogy lássam, miként boldogul. A válaszokból jól látszik, hogy összeollózott szövegeket generál. A stílusa nem túl gördülékeny, sok a szóismétlés, konkrét adatok helyett általános megfogalmazásokat mutat.

Kérlek, írj egy rövid összefoglalót az ipari forradalomról:

ChatGPT ipari forradalom összefoglalója

Mennyi 1918-nak a 30 százaléka?

ChatGPT matek példa

Miért ajánlott napi rendszerességgel jógázni?

Jóga előnyei- ChatGPT

ChatGPT a mindennapi élethez

Talán ebben a témában jön elő legjobban, hogy a ChatGPT-t milyen változatos témákkal lehet bombázni. A válaszai a nagyon általánostól a specifikusig terjednek, viszont utánkövető kérdésekkel bármikor további új infókat kérhetünk.

Személyes tanácsok

A ChatGPT használható életviteli tanácsadóként, hiszen a személyes pénzügyektől kezdve a randizásig bármiről szívesen mond véleményt. 

Karrier-tanácsadás

Ha gyakorolni szeretnél egy interjúra, vagy éppen nem tudod, milyen hivatást válassz magadnak, az AI ebben is képes támogatást nyújtani. 

Oktatás

Tanácsot adhat szakválasztásról, motivációról és készségekről, “vállal” vizsgafelkészítést. Külföldön, főleg angol nyelven, a diákok már házi feladatokhoz is alkalmazzák. A ChatGPT-vel íratják meg az esszéiket, matematikai, fizikai és kémiai feladatokat oldatnak meg vele.

Életmód

Az általános életvitel mellett elég sok különleges, kevésbé ismert hobbit ismer. A kedvenceim: kanálfaragás, solymászat, történelmi rekonstrukció, sárkánykészítés. 

A fent említett példák esetében a leíró szövegen kívül képes konkrét teendőlistát adni. Megkérdeztem tőle, miként tudnám javítani a nyilvános beszédkészségemet. 

Define your goals: What do you hope to achieve by improving your public speaking skills? What type of speaking do you want to be able to do (e.g., presentations, speeches, interviews)?

Study successful speakers: Observe successful speakers and take notes on their speaking style, body language, and delivery. Pay attention to what makes their speeches engaging and memorable.

Prepare your content: Choose your topic, research it thoroughly, and organize your ideas into a clear and concise presentation. Make sure your speech is well-structured and easy to follow.

Practice your delivery: Rehearse your speech in front of a mirror or with a small group of friends. Pay attention to your body language, pace, and tone of voice.

Seek feedback: Ask for feedback from your friends, family, or a mentor. Take their feedback seriously and use it to refine your speech.

Deliver your speech: Take the stage with confidence and deliver your speech with energy and enthusiasm. Engage with your audience and respond to their reactions.

Evaluate and adjust: After your speech, reflect on what went well and what could be improved. Make adjustments and continue to practice and refine your public speaking skills.

Triviák, adatok és definíciók

A ChatGPT ezeknél a területeknél könnyen a Google riválisa lehet. Hiszen itt nem kell kulcsszavakon gondolkozni, és a találati listából kattintgatni, hiszen a felhasználó azonnal megkapja a számára szükséges információt. 

 • Definíciók esetében először mindig általános megfogalmazást ad, viszont mivel megjegyzi az egy beszélgetésben lévő szöveget, az utánkövetés kevésbé nehézkes.
 • A történelemmel kapcsolatos kérdéseknél az az érdekesség, hogy képes felismerni egy adott esemény problémás voltát. A ChatGPT azonban nem foglal álláspontot, de ismerteti mindkét fél nézőpontját. 
 • Az összehasonlítások során úgy tűnik, az összehasonlítást mindig az angol nézőpontból vizsgálja. Amikor megkérdeztem, hogy hasonlítsa össze a magyart más nyelvekkel, automatikusan az újlatin nyelvcsaládot vette alapul.
Magyar-japán nyelv összehasonlítás

Használati útmutató

Megkértem, hogy adjon egy konkrét használati útmutatót az Ikea Billy könyvespolchoz, de itt nem járt sikerrel. 

ChatGPT útmutató az Ikea Billy könyvespolchoz.

Receptek

A receptoldalakat mindig sokan látogatják, ahogy a YouTube is tele van több milliós nézettséggel rendelkező főzős videókkal. A ChatGPT jelenleg ezeket nem veszélyezteti, mivel csak elég általános ötletekkel tud előállni. 

Második próbálkozásra megadtam neki ezeket a hozzávalókat: vöröslencse, hagyma, fokhagyma, olasz fűszerek, rizs, paradicsom. Azt vártam, hogy generál nekem egy vegán bolognai receptet, de ehelyett egy vöröslencsés levest, meg sima főtt rizst adott eredményül. 

Szövegek összefoglalása

A ChatGPT képes bármilyen szöveget összefoglalni. Az Anna Kareninával borzalmasan járt el, de egy 2020-as delfinekről szóló tanulmány (“Integrating Genetic, Environmental, and Social Networks to Reveal Transmission Pathways of a Dolphin Foraging Innovation”) lényegét szépen kivonatolta. 

Itt akár te is bemásolhatsz egy néhány bekezdésből álló szöveget, és az AI egy semleges szemszögből biztosítja neked a rövid összefoglalót. 

Elemzés

Az elemzések kapcsán már egy sokkal érdekesebb jelenség figyelhető meg. Úgy elemez egy szöveget, hogy meghatározza annak stílusát, hangnemét és olvashatóságát.

 • A stílus a szerző írásmódjára utal, beleértve a szóhasználatot, a mondatszerkezetet és az általános írásmódot. 
 • A hangnem az író hozzáállására vagy hangulatára világít rá. 
 • Az olvashatóság vizsgálata során pedig azt értékeli, hogy a szöveg mennyire gördülékeny. 

Ehhez a folyamathoz nyelvi és írói konvenciókról szerzett ismereteit használja fel a szövegben található minták és tendenciák azonosítására. Felismeri azokat a szavakat vagy kifejezéseket, amelyek általában egy bizonyos hangnemhez, például szarkazmushoz vagy humorhoz kapcsolódnak, vagy értékelheti a szövegben használt mondatszerkezet és szókincs összetettségét, hogy meghatározza a szöveg olvashatóságát.

Viccek

ChatGPT által generált vicc

A viccgyűjteménye még nem túl fejlett, mivel körbe-körbe ismétli ugyanazt a néhány szöveget. A tesztelés után kiderült, hogy képes:

 • szóviccet,
 • egysorost,
 • kopogós viccet
 • és keresztrejtvény viccet mesélni.

Matematikai műveletek

Matematikai műveletek megoldásához is hasznos lehet. Az induláskor volt néhány bakija az egyszerűbb műveletekkel kapcsolatban, de a felhasználóknak köszönhetően ez már megoldódott. Ezeket a matematikai feladatokat tudja megoldani:

 • Alapvető számtani műveletek
 • Algebra
 • Geometria
 • Trigonometria
 • Integrálás és deriválás
 • Valószínűségszámítás és statisztika

Hogyan használható a ChatGPT a marketingben?

Nem hagyható figyelmen kívül, hogy az AI használata hirtelen megugrott az online marketing világában. A különféle írós, átfogalmazós szoftverek már pár éve jelen vannak, viszont a legtöbbjük esetében komoly utómunkára volt szükség az elfogadható eredmény elérése érdekében. A Midjourney és a ChatGPT most felkavarta az állóvizet, és így az elkövetkező hónapokban nagy mennyiségű AI által generált tartalommal találkozhatunk. 

Teszt: ChatGPT és a SEO – angol verzió

A beszélgetés elején megadtam neki néhány információt a tesztprojektről. Egy kreatív coach keres kulcsszó ötleteket. Célközönsége az amatőr és a professzionális írók, szövegírók. Nekik szeretne egy átfogó szakmai tartalmat készíteni az írói válságról. 

Ezt a 10 kulcsszót kaptam: 

Writer’s block
Overcoming writer’s block
How to beat writer’s block
Tips for defeating writer’s block
Writer’s block solutions
Writer’s block help
Writer’s block remedies
Creative writing block
Block in writing
Writing tips for overcoming block

A SemRush-ba is beütöttem a writer’s block kulcsszót, ettől a szoftvertől ezeket az eredményeket kaptam:

what is writers block
overcoming writers block
writers block help
how to overcome writers block
the writers block
how to get over writers block
how to get rid of writers block
writers block reddit
movies writers block
writers block meaning

Ezt követően tartalmi javaslatokat kértem a ChatGPT-től:

„10 Practical Tips for Overcoming Writer’s Block”: This post can offer concrete, actionable advice for writers who are struggling with writer’s block.
„The Science Behind Writer’s Block”: This post can explore the underlying causes of writer’s block and offer insights into why it happens.
 „Breaking Out of Your Comfort Zone: How to Stimulate Creativity and Beat Writer’s Block”: This post can discuss how pushing yourself outside of your comfort zone can help overcome writer’s block and reignite your creative spark.
 „The Benefits of Journaling for Writers: How Keeping a Daily Log Can Help Overcome Writer’s Block”: This post can highlight the benefits of journaling for writers and explain how it can be an effective tool for overcoming writer’s block.
 „Using Mind Mapping to Overcome Writer’s Block”: This post can introduce the concept of mind mapping and show how it can help writers generate ideas, make connections, and overcome writer’s block.

Teszt: ChatGPT és a SEO – magyar verzió

Ugyanazokat az adatokat adtam meg neki, ez esetben magyar nyelven. Hiába kértem eredetileg 10 kulcsszót, csak 5 darabot adott. 

Írói blokk
Kreatív írás
Szövegírás
Ötletek
Kreativitás

A SemRush első 5 javaslata ezek voltak:

írói válság
alkotói válságban lévő író
george r.r martin írói válság
hogyan küzdhető le az írói válság
németh g béla a válságba jutott kisember írója

És végül az ötletek a cikkekhez:

Az írói blokk leküzdésének hatékony módszerei
Az írói blokk félelmeinek és azok leküzdésének útjai
Az írói blokk megelőzése: a kreatív folyamatok optimalizálása
Az írói blokk és a stressz: hogyan kezelhető a kapcsolat
Az írói blokk és a motiváció: hogyan építhető fel újra a lelkesedés.

Teszt: ChatGPT és a PPC – angol

Ennél a tesztnél egy szövegíró hirdet fotós vállalkozások számára. Leginkább kisebb bevétellel rendelkező szakemberek a célcsoport, és nekik szeretné eladni a szolgáltatását. Ezt a szöveget generálta az AI: 

Attention Small Photography Business Owners!
Are you tired of struggling to find the right words to describe your business and services? Let us help! Our copywriting services can help you craft compelling descriptions that showcase your unique style and expertise.
Our experienced writers will work with you to understand your business and create content that connects with your target audience. Whether you need website copy, product descriptions, or promotional materials, we’ve got you covered.
Say goodbye to writer’s block and hello to captivating content that sets your business apart! Contact us today to learn more about our copywriting services.

Teszt: ChatGPT és a PPC – magyar

Ugyanazt a kérést vittem be itt is, mint az angolnál. Az eredmény: 

„Fotós vállalkozás? Az üzenetednek erősnek kell lennie! Segítünk a szövegírással. Kérj személyre szabott ajánlatot most.”

A programozásban is támogatást nyújthat

Mivel a ChatGPT egy nyelvi modell, többféle módon is segíthet a programozóknak.

 • Kódkiegészítés: A kódkiegészítés az egyik leghasznosabb funkció, amit fel tud  ajánlani. Kódrészleteket és szintaxist biztosít olyan népszerű programozási nyelvekhez, mint a Python, a JavaScript, a Java és mások. Ezzel a programozóknak időt takaríthat meg, valamint segíthet elkerülni a szintaktikai hibákat.
 • Hibajavítás: Ha egy programozó elakad, és nem tudja, mint csinált rosszul, az AI ebben is támogatást nyújthat. Elemzi, és aztán elmagyarázza a hiba okát, majd javaslatokat adhat a javításra.
 • Technikai leírások: A ChatGPT a kezdőket sem hagyja cserben, ugyanis bonyolult koncepciókat tud egyszerű fogalmakkal elmagyarázni. Ezzel jelentősen meggyorsíthatja az induló programozók tanulási fázisát.
 • Természetes nyelvi feldolgozási technológia: Képes részletesen elmagyarázni a saját működését, jól ismeri az AI technológiákat, és akár még a jövőre vonatkozó spekulációkba is belebonyolódik.
 • Tud integrálni olyan programozási eszközökkel, mint a Visual Studio, a PyCharm és az Eclipse. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a programozó fejlesztő környezetében ajánljon javaslatokat és segítséget.

A ChatGPT működési elve

ChatGPT működi elve
Forrás: ChatGPT
 1. Bemeneti feldolgozás

A bemeneti kérés egy sor feldolgozási rétegen megy keresztül, hogy a szöveget a modell által feldolgozható numerikus ábrázolássá alakítsa. Ez jellemzően tokenizálást foglal magában, ahol a bemeneti szöveget egyedi tokenekre, például szavakra vagy részszavakra osztják, és minden tokenhez egy egyedi numerikus értéket, úgynevezett „beágyazást” rendelnek.

 1. Önmegfigyelési mechanizmusok

A Transformer hálózat lényege az önfigyelési mechanizmus, amely lehetővé teszi a modell számára, hogy a bemenet különböző részeire koncentráljon a feldolgozás során. A figyelemmechanizmus minden egyes bemeneti tokenhez súlyt generál, amely jelzi, hogy az adott token mennyire fontos a kimenet előállítása szempontjából

A modell ezeket a súlyokat használja fel annak eldöntésére, hogy a bemenet feldolgozása során mely tokenekre figyeljen, és melyekhez hozzon létre reprezentációkat.

 1.  Kódoló rétegek

 A bemeneti reprezentációk egy sor kódoló rétegen haladnak keresztül, amelyek mindegyike egy többfejű önfigyelési mechanizmust és egy előrecsatolt neurális hálózatot tartalmaz. A kódoló rétegek segítenek a modellnek megtanulni a bemeneti tokenek közötti kontextuális kapcsolatokat, és létrehozni a bemenet magas szintű reprezentációját.

 1.  Dekódolás

A kódoló rétegek által generált végső reprezentáció egy sor dekódoló réteghez kerül, amelyek egy másik többfejű önfigyelési mechanizmust használnak a kimeneti szöveg létrehozásához. A dekódoló a teljes szókincsre vonatkozóan valószínűségi eloszlást generál a kimenet minden egyes szavára, és a legnagyobb valószínűségű szót választja ki a kimeneti szekvencia következő szavaként.

 1.  Kimenet generálása

A kimeneti generálási folyamat addig folytatódik, amíg a modell el nem ér egy megállási feltételt, például egy maximális kimeneti hosszúságot vagy egy adott szekvencia végi tokent. A végső kimenet egy szavakból álló sorozat, amely a modell válaszát jelenti a bemeneti kérésre.

Összességében a ChatGPT úgy működik, hogy a bemeneti szöveget feldolgozza, és egy kimeneti szöveget generál egy mély neurális hálózat és az önmegfigyelési mechanizmus segítségével.

A modell megtanulja a szavak és mondatok közötti mintákat és kapcsolatokat, és így a kérésekre válaszul koherens, és a kontextus szempontjából releváns szöveget generál.

Tanulságok és következtetések

Final thoughts felirat jegyzetlapon

Az elsődleges problémafelvetés a ChatGPT-vel kapcsolatban a duplikáció

Néhány alkalommal az AI nem csak összeollózta a tartalmakat, hanem szó szerint átvette azokat egy weboldalról. Egy ilyen copy-paste művelet egy szövegírónál komoly kihágás, és a ChatGPT esetében is annak kell számítania.

Nem beszélve arról, hogy jogi problémákhoz vezethet. Ráadásul az AI által generált tartalom nem esik a jogvédelmi törvények alá, mert a jogvédelem csak emberek által készített dolgokra vonatkozik. (Ld: Naruto, a makákó és a PETA jogi esetét) Tehát ha egy személy írat egy mesét a ChatGPT-vel, amiről tudni is lehet ezt az infót, ezt a mesét bárki felhasználhatja és értékesítheti a saját céljára.

Hamarosan észre fogjuk venni, hogy hirtelen megugrik majd a duplikált tartalmak száma, és erre a Google előbb vagy utóbb reagálni fog. A mostani felhasználók nagyon kevés módosításokat végeznek az AI által generált szövegen, így az ő tartalmaik, és ezáltal a weboldaluk súlyos problémákkal nézhet szembe. 

A következő probléma a túlságosan AI-szagú megfogalmazás. 

Ezeket a tartalmakat viszonylag könnyű felismerni, hiszen rengeteg szóismétlést, kulcsszóhalmozást és hasonló tagmondatokat alkalmaz. Az AI ugyanis megpróbálja kitölteni az üres helyeket a releváns kulcsszavakkal, és emiatt könnyen támadhat az olvasóban olyan érzés, hogy az író nem igazán tudja, miről beszél. 

Ha tehát egy cikket olvasol, és úgy érzed, hogy ugyanazt a szót használja az író újra és újra, nagy az esélye, hogy azt AI készítette. 

Mindezek mellett már léteznek olyan szoftverek, amik képesek elemezni, hogy az adott szöveget vajon AI generálta-e vagy sem. Az OpenAI is rendelkezik ilyennel, Classifier a neve. Még nem száz százalékos, mert sokszor téved, de biztos vagyok benne, hogy gyorsan fog fejlődni. 

Túl általános posztok

Ha alapul vesszük az angol nyelvű SEO-tesztet, elég egyértelmű, hogy az AI nem tudja kontextusba helyezni az adatokat, ráadásul elég merev a “gondolkodása”. A SemRush-hoz és a többi komolyabb SEO szoftverhez képest a ChatGPT nem árulja el, hogy az adott kulcsszóra hányan kerestek rá havonta, milyen szándékkal tették azt, valamint nem ajánl hozzá kapcsolódó kifejezéseket. Pedig ezek komoly részét képezik egy jól elvégzett optimalizálásnak. 

A merevsége jól megmutatkozik abban, hogy csakis a “writer’s block” köré építette az ajánlásait, míg a SemRush-nál feljöttek a “writers block reddit” és a “movies writers block” kulcsszavak.

Semrush találatai a writers block kifejezésre

A PPC-hirdetés kapcsán pedig abba a nehézségbe ütköztem, hogy amikor többször újraírást kértem, az AI szinte ugyanazt a szöveget generálta nekem. (A PPC-promptot egy új beszélgetésbe is beletettem.)  Ebből könnyen következik az, hogy mások számára is hasonló vagy szinte ugyanazt a hirdetést készíti el. 

Miért válassza egy vállalkozás még mindig a marketing ügynökségeket? 

Biztosan sokakban felmerült a gondolat, hogy a ChatGPT és az egyéb AI szoftverek majd lecserélik a marketing szakembereket, ügynökségeket. Hiszen értelmezhető szövegeket kreálnak, ingyenesek vagy alacsony a havi díjuk. Miért is fizetne tehát egy vállalkozás százezreket?

Egy jó ügynökség vagy egy jó szakember mindig komplex és átfogó tudással rendelkezik a marketing területén. Úgy adnak tanácsot, úgy vállalják a kivitelezést, hogy azt mindig a megrendelő személyes és egyedi igényeire szabják. Hiszen egy vállalkozás nem azért foglalkozik a marketinggel, hogy belesimuljon a versenytársai közé, hanem, hogy kitűnjön közülük

A szakmai tudáson kívül a felelősségvállalásnak is fontos szerep jut. Az ügynökség mindig a legújabb, legmodernebb és legfrisebb trendeket követi, míg a ChatGPT 2021 előtti adatokkal dolgozik. Az ügynökség forrásai ellenőrizhetők és visszakövethetők, míg az AI esetében ez elmarad, és ebből adódóan előfordulnak téves adatok

Az AI szoftverek alkalmazása akár még kártékony is lehet egy vállalkozásra nézve, főleg akkor, ha kiderül a használatuk. A felhasználók nem fognak megbízni egy olyan szakemberben, aki a szakmai tartalmait mesterséges intelligenciával íratja. 

A ChatGPT-vel kapcsolatban biztosan heti szinten fogunk újdonságokat látni. A napokban például elindították a fizetős verziójukat, a Bing keresőmotor pedig a saját rendszerébe építette az AI-t.

A Google ebben a témában még nem lépett látványosat, de ez csak idők kérdése. Az biztos, hogy az AI számára egy felszálló ágról van szó, viszont a használata körül még rengeteg kérdőjel található. A mesterséges intelligenciával foglalkozó cégek biztosan szembe kerülnek majd jogi perekkel, ami a felhasználókra is hatással lesz. 

Minket keresel

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

Ismered az érzést, amikor először meglátsz egy embert és azonnal tudod, hogy megvan köztetek az összhang? Nem a szokásos közhelyes kérdéseket teszi fel, hanem képes a Te helyzetedet felmérve eleve válaszokat szolgáltatni. Sőt, meg akarja ismerni és látni a céged kihívásait, hogy előre mozdítson az utadon. Mi partnerként és barátként fogadunk és a sikered a szívügyünk!

Dedikált projekt manager

A klasszikus ügynökségi struktúra helyett projekt menedzsereket használunk accountok helyett. Minden ügyfél folyamatot figyelnek. Ezzel biztosítjuk, hogy a határidőink meglegyenek, a specialistáink meg csak az eredményeid elérésére fókuszálnak.

Alkalmazkodó stratégia

A marketing stratégia nélkül olyan mint egy zenekar karmester nélkül. Minden szolgáltatási területünkhöz kidolgozott stratégiai alkotási tevékenységünk van. Akár önállóan is megrendelheted a profi SEO, PPC, Social vagy Email stratégiád.

Állandó, videós audit

Gyakran érzed, hogy a marketingeseid nem tudod mit csinálnak? Kapsz egy értelmetlen PPT-t és leráznak? Velünk képben leszel! Mi személyre szabott videó riportokat küldünk, ahol a specialisták 5-10 percben össze is foglalják a havi tevékenységi eredményeket.

Gyors reakcióidő

A különleges cégkultúránknak köszönhetően szokatlan, munkaidőn kívüli időben is aktívak a kollégák. Ha valamire gyorsan van szükséged, rövid időn belül reagálunk rá és megoldjuk a felmerült kérdéseid. Érezni fogod, hogy valóban fontos vagy!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Blog

További érdekes cikkeink

Megosztás