Beszéljünk

Marketingről és üzletről.

7 rio custom 2
Köszönj be hozzánk

Üzleti megkeresések

KKV ügyfeleinket és nagyvállalati partnereinket is nagy szeretettel hallgatjuk meg. Beszéljünk meg egy elköteleződés mentes bemutatkozó alkalmat online.
+36 30 370 3411
hello@marketingastro.com
2 rio custom 1
Tudj meg többet a szolgáltatásainkról

GYIK

Igen, az oktatás vagy személyreszabott workshop egyedi megállapodások keretében, a személyes igényekhez szabva lehetségesek.

Angol és magyar szövegíróink vannak házon belül is, viszont minden európai nyelven meg tudjuk oldani a szövegírást, mivel több tucat szövegíróval dolgozunk együtt a világ számos pontjáról.

Bizonyos esetekben igen, de általában legalább 3 hónapos együttműködést javaslunk. A legtöbb tevékenység jelentős adminisztrációs munkával és plusz ráfordítással jár, hiszen meg kell ismernünk az üzleted, hogy együtt sikerre vigyük.

Folyamatosan fejlesztjük a folyamatainkat egy issue log ciklus keretében. A fejlesztési ötletekről külön adatbázist vezetünk, és havi rendszerességgel a projektmanagerek véglegesítenek belőle projekteket. Refund speciális esetekben elképzelhető.

 A szervezet belső felépítése más, mint a legtöbb ügynökségnél: az önfejlesztő folyamatok, a radikális transzparencia elve, a teljes digitális életmód, és a nagyszámú nemzetközi szabadúszó használata miatt.

7 fő értéket képviselünk.

  1. Modern történetmesélők vagyunk.
  2. A marketing az emberről és az érzelmekről szól.
  3. Szenvedéllyel keressük az új szakmai megoldásokat.
  4. Precíz és következetes munkánkkal meggyőződést és nyugalmat sugárzunk.
  5. Olyan digitális és valós tereket alakítunk ki, ahol örömmel dolgozunk együtt.
  6. Kreativitásunkat megőrizve, kidolgozott folyamatokkal szervezzük a munkánkat.
  7. Az ügyfeleinket megértve, folyamatosan kezdeményezve érünk el kiemelkedő eredményeket. 

Telefonon a +3630 370 3411-es számon, e-mailben a hello@marketingastro.com-on, vagy a fenti űrlap kitöltésével. Aktívan figyeljük Facebook és LinkedIn csatornáinkat is, ahol szintén felveheted velünk a kapcsolatot.

A legtöbb szegmenst ismerjük, de nyilván lehetnek olyan speciális igények, amik szektorspecifikusak. IT, HR és pénzügyi cégekkel több sikeres projekten is túl vagyunk.

Az együttműködéseket mindig egy tervezési folyamat előzi meg: a költségvetést, üzleti célokat, és szervezeti lehetőségeket együttesen megvizsgálva javasoljuk a további tevékenységeket.

Minden projektet egy felméréssel indítunk, ami általában egy beszélgetés, ahol egyeztetjük a célokat, és a szükséges elemeket. A szerződés megkötése után pedig megtörténik egy kickoff beszélgetés a jövőben felelős projektmanagerrel, és a felelős szakemberekkel.

E-mail, telefon, projektkezelő szoftver, vagy akár Discordon. A kommunikáció során figyelünk arra, hogy tiszta képet adjunk minden e-maillel a jelenlegi helyzetről, és ne csak egysoros üzeneteket küldjünk.