Astro logo

Marketing energetikai cégek számára

5 tipp, amivel biztosítani tudod piaci pozíciódat, hogy 5 év múlva ne érjen meglepetés

Ingyenes konzultáción személyre szabott tanácsokkal segítünk növekedni

Napelem forgalmazók és telepítők kihívásai


A legnagyobb kihívás, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet a jelenlegi helyzetből.

Biztosan észrevetted, hogy most minden marketing tevékenység nagyon jól megtérül. A szekér szalad. Most kell befektetned abba, hogy néhány év múlva is a te szolgáltatásodat válasszák, a meglévő ügyfelek pedig visszatérő vásárlók legyenek. Jövőre már késő lesz! Optimalizáld a marketinged még ma!

Meghallgatunk, elemezzük, megmutatjuk

Amennyiben havonta legalább 500.000 Ft-ot költesz marketingre, regisztrálj INGYENES konzultációnkra! 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

5 tipp, ami hosszútávú megoldást garantál vevőszerzésre, a cég iránti bizalom és érdeklődés fenntartására

Túl sok komolytalan, vagy távoli megkeresést kapsz?

Célzott PPC kampányokkal javíthatod a leadek minőségét azzal, hogy csak a megfelelő területekre fókuszálsz. Ha pedig az űrlapon előre felméred az ügyfél aktuális helyzetét, például a tetője típusát, illetve elhelyezkedését, akkor nem csak plusz információkhoz jutsz, hanem kiszűröd a komolytalan érdeklődőket is.
Az érdeklődők válaszai alapján építs fel egy automata levelezőrendszert, és az érdeklődés típusa alapján küldj további kérdéseket, ajánlatokat, dokumentum bekéréseket. Települések, régiók szerint ajánlj felmérési időpontokat.

Szeretnéd elérni a céges döntéshozókat?

Egy megfelelően felépített B2B kampány segítségével ez nem lehetetlen! Fókuszálj kizárólag a céges döntéshozókra, mutasd meg nekik akár egy esettanulmány segítségével, hogy mennyit spórolhatnak, és szerezz magadnak igazán nagy ügyfeleket.
A céges érdeklődőket szegmentáld a kapacitásod és szolgáltatásaid szerint. Használj email automatizációt, hogy a különböző szektorok döntéshozóinak jól időzített, releváns tartalmat és személyreszabott ajánlatokat küldhess.

PPC kampányaid nem hozzák a kívánt eredményeket?

Fókuszálj az általános leírások helyett az inverterekre, azok márkájára és tulajdonságaira. Ügyfeleid számára ezek sokkal kézzelfoghatóbb jellemzők, mint az általános napelemes rendszer.

Mindent a szemnek…?

Egyszerű, gyakran semmit sem mutató képek helyett készíts látványos drón videókat az elkészült napelemes rendszerekről, amelyeket nem csak a honlapon, hanem PPC kampányokban is hatékonyan felhasználhatsz.

Vásárlóid nem megfelelően informáltak, ezért irreális elvárásaik vannak?

Edukációs kampányok, illetve rövid social media posztok segítségével informálhatod őket arról, hogy mire számíthatnak a közös munka során, és hogy egyáltalán mit várhatnak új napelemes rendszerüktől.
Az online érdeklődőknek küldj automatizált emaileket az alapján, melyik posztra vagy kampányra reagáltak. Ha épp nincs kapacitásod, tartsd fenn érdeklődésüket hírlevelekkel.

Referencia

Szavak helyett beszéljenek a számok

0

nőtt az organikus forgalom 6 hónap alatt a közösségi média és SEO segítségével

0

megspórolt munkaóra 100 érdeklődő esetén automatizált ügyfélkövetéssel

0 %-kal

nőtt a konverziók száma 6 hónap alatt Google Ads segítségével

Mindig van lehetőség jobban csinálni

Felépítjük céged brandjét, amely az energiakrízis lezárulta után is képes fenntartani piaci pozícióját.

Segítünk elérni a B2B döntéshozókat.

Automatizáljuk folyamatait, amivel rengeteg munkaórát spórolhat meg a mindennapok során.

A te céged milyen kihívásokkal néz szembe?

Auditáljuk céged jelenlegi helyzetét és nemcsak gyakorlati tanácsokkal segítünk, hanem meg is valósítjuk új kampányaidat.

Beszéljük át!

Amennyiben havonta legalább 500.000 Ft-ot költesz marketingre, regisztrálj INGYENES konzultációnkra! 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.