Astro logo

Marketing fogászati klinikák számára

5 tipp, amivel pénzt és időt spórolsz, miközben növeled a bevételed

Ingyenes konzultáción személyre szabott tanácsokkal segítünk növekedni

Fogászati klinikák kihívásai

A verseny egyre nagyobb, a vendégek száma bizonytalan, és csökken a vásárlóerejük. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az időpontra el sem jönnek. Drágább szolgáltatásra ritkábban költenek, a versenyben nehezebb elérni a fizetőképes pacientúrát.

Meghallgatunk, elemezzük, megmutatjuk

Amennyiben havonta legalább 500.000 Ft-ot költesz marketingre, regisztrálj INGYENES konzultációnkra! 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

A következő 5 javaslat növeli a pacientúrát, csökkenti a költségeket és a ráfordított munkaórát

Tudtad, hogy a PPC kampányok “félretanulhatnak”?

Ha a kampányokban nem megfelelő célokat állítasz be, akkor a Google / Facebook algoritmusa a könnyebben teljesíthető, nem tényleges időpontfoglaláshoz kapcsolódó konverziókra költi el a napi keretét. A helyes beállítások viszont garantálják, hogy a kampányok azokra a páciensekre fókuszáljanak, akikből valódi fizető ügyfél lesz.

Megtervezted közösségi média stratégiádat?

Sokan elvetik a Facebook, Youtube vagy a Tiktok használatát, hiszen a közvetlen értékesítésben elmarad hatékonyságuk a Google Ads mögött. Ahhoz azonban, hogy utóbbi eredményeit fokozni tudd, folyamatos edukációra és brandépítésre van szükség, amelyre kiválóan használhatók a display alapú platformok is.

Weboldalad valóban felkészült ügyfeleid fogadására?

A lassan betöltődő oldal, a kevés vagy irreleváns tartalom és a rosszul felépített dizájn elbizonytalaníthatja a potenciális pácienseket, akik számára honlapod az első biztos pont abban, hogy megítélje szolgáltatásaid minőségét.

Mennyibe kerül neked a megfelelő gyakoriságú kapcsolattartás az ügyféllel?

Testreszabott automata e-mailekkel az érdeklődőből páciens lesz, majd visszatérő vendég, aki a drágább kezeléseket is igénybe veszi, és a rendszeres felülvizsgálaokról sem feledkezik meg többé. Ezzel akár heti 20 órát is spórolhatsz.

A keresési kampányokban többféle szolgáltatást hirdetsz egyszerre?

A hirdetések megtervezése során figyelj arra, hogy megfelelően elkülönítsd az eltérő keresési volumenű és árú szolgáltatásaidat. Ha egyetlen kampányba szervezel eltérő gyakorisággal igényelt szolgáltatásokat, könnyen meglehet, hogy a nagyobb keresési volumenű kulcsszavakra fókuszál a Google, amely hátrányosan érintheti a kevésbé keresett, drágább fogászati beavatkozásokat, például az implantológiát.

Referencia

Szavak helyett beszéljenek a számok

0

nőtt az organikus forgalom 6 hónap alatt a közösségi média és SEO segítségével

0

megspórolt munkaóra 100 fős pacientúra esetén érdeklődéstől az első kezelésig

0 %-kal

nőtt a konverziók száma 6 hónap alatt Google Ads segítségével

Mindig van lehetőség jobban csinálni

Mi abban segítünk, hogy a meglévő marketing folyamatok és páciensélmény optimalizálva legyenek. Legkisebb költséggel érjük el a legmagasabb megtérülést.

A te klinikád milyen kihívásokkal néz szembe?

Auditáljuk jelenlegi helyzeted, és nemcsak gyakorlati tanácsokkal segítünk, hanem fel is építjük új kampányaidat.

Beszéljük át!

Amennyiben havonta legalább 500.000 Ft-ot költesz marketingre, regisztrálj INGYENES konzultációnkra! 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.