Hamarosan mindenki számára kötelező lesz a Google Analytics 4 átállás!

GA4

Tudtad, hogy minél hamarabb telepíted, Annál nagyobb versenyelőnyre teszel szert?
Mi segítünk az átállásban és az optimalizálásban, te pedig learatod a GA4 új funkciói által generált sikert.

Részletesebb felhasználói adatok

Egyszerű cross-domain mérés

Prediktív célközönség webshopok számára

Fejlett algoritmus, automata szegmentálás

Mi ez a változás, és miért most szükséges?

A Google bejelentette, hogy az Universal Analyticset kivezeti, 2023. július 1-től nem fog adatot mérni. A Google Analytics használata azonban nélkülözhetetlen a weboldal statisztikák megtekintéséhez és az online marketing stratégiák tervezéséhez is. A GA4 egy magasabb szintre lép, pontosabb követési és mérési módszereket használ, mint az UA vagy az Analytics 360. A régi algoritmust mesterséges intelligenciára cserélték, ami a látogatói és vásárló élményt növelve hoz üzleti sikereket.
Az átállás időigényes. A pontos és sikert hozó beállítások szakértelmet igényelnek.

Számold ki, mennyibe kerülne neked az átállás kivitelezése!
Töltsd ki a kérdőívet, és pontos árajánlatot küldünk az igényeid alapján.

Elégedett ügyfeleink

signaturiti
Lehner László, CEO, Naturiti CEO, Naturiti

Van abban valami felszabadítóan izgalmas, amikor kitalálsz egy kampányt és az pár nap alatt nemcsak elkészül, de már ott dübörög az oldaladon. Régen hónapokig szöszöltem (bénáztam) ilyesmivel, gondolhatod milyen eredménnyel… Az Astro ellenben a megvalósítás igazi bajnoka! Hihetetlenül gyorsan reagálnak, visszacsatolnak és szállítják a megoldást, ami jellemzően az eredeti ötleted feljavított változata lesz. Rugalmasak, segítőkészek és megnyugtatóan professzionálisak. Nem mellesleg, nagyon szimpatikusak. Könnyű velük az élet!

ab2086e19d0b21d932524324504d9b69
Bánki Attila, CEO, Vermis CEO, Vermis

Előd (és az Astro) kimondottan az a megfontolt gyakorlati szakértő, akinek mindig lesz egy két működőképes tanácsa, amit valós kampányokon, eseményeken mért, vagy azok hatására jött létre, mint tapasztalat. Tartalommarketing területén az egyik legjobban felkészült expert, kérdezz tőle bátran.

tamaskadar
Kádár Tamás, CEO, Seon.io CEO, Seon.io

Az Astros együttműködésből profitáltunk a marketing és a folyamatok terén is. Szaktudásukat bizonyították a LinekdIn értékesítési tevékenységtől a linképítésen át több területen.

  Egy percet se várj tovább!

  A technológia fejlődik, és aki nem követi a lépést az újdonságokkal, lemarad a versenyben.
  A mi szakértelmünket a Google is elismeri, nálunk jó kezekben vagy.
  Ha nem vagy benne biztos, hogyan állítsd be és használd a Google Analytics 4-et, egy telefonos konzultáció keretén belül megválaszoljuk a kérdéseidet, és eloszlatjuk kételyeidet.

  Segítünk!

  Töltsd ki a kérdőívet, és szakértőnk végigmegy veled a jelenlegi beállításokon, felméri az üzleti céljaidat, és optimailizálja a frissen telepített Google Analítics 4-et.