Tartalomjegyzék

Egy jó SEO szebbé teszi a mosolyod, mint egy új fogkrém
10 perc /

Így növeld az organikus elérésed 4 könnyen tanulható lépésben

Tartalomjegyzék

NÖVELNÉD OLDALAD VAGY VIDEÓD LÁTOGATÓINAK SZÁMÁT? TÖBB VÁSÁRLÓT VONZANÁL BE? AZ ALÁBBI 4 KÖNNYEN TANULHATÓ LÉPÉSSEL SZINTE INGYEN ELÉRHETED, HOGY SZÉP LASSAN AZ EGEKBE SZÖKJENEK BLOGOD, CSATORNÁD MUTATÓI!

Kezdjük valahol itt: az organikus elérés azt az oldalforgalmat jelenti, amelyet nem fizetett terjesztés útján érhetsz el.

De mit is jelentsen ez?

Azt, hogy úgy is számottevő követőbázisra és előkelő helyre tehetsz szert a Google keresési listáján, ha semmit, vagy épp minimális összeget áldozol tartalmad népszerűsítésére.

Most megmutatjuk azt a 4 könnyen eltanulható praktikát, amelyek segítségével te lehetsz a SEO császára!

1. KULCSSZAVAK MINDENEK ELŐTT 

A. KULCSSZÓ, KULCSSZÓ – DE MILYEN?

Kulcsszavak nélkül nincs SEO. Mielőtt kulcsszókutatásba kezdesz, azonosítsd, milyen niche-t (kis piaci szegmenst) szeretnél betömni szolgáltatásoddal, és milyen ezzel kapcsolatos szavak után kutatnak potenciális vásárlóid.

A niche kulcsszavak, mivel kevesebben keresnek rá, mint az egyszavas vagy mainstream szavakra, szókapcsolatokra, könnyebben a honlapodra irányítják a figyelmet. Az egyszerűbb beazonosításhoz érdemes vásárlóperszónákat (buyer persona) alkotnod, hogy könnyebben eldönthesd brandkommunikációd hangvételét. (A vásárlóperszóna tartalmazza a célközönség életkorát, nemét, ízlését stb.)

A kulcsszókeresésben a Google Keyword Planner mellett a fórumok is hasznosak lehetnek. Így például, ha különleges fagylaltokat árulsz, a fórumtémák valódi ötletrengeteggel áraszthatnak el, de a Redditen és a Wikipédián is érdemes inspiráció után nézni.

wikipédia találat

BÓNUSZ TIPP!
Akkor is hasznos a magyar mellett angol kulcsszavakat kikutatnod, ha kizárólag magyar piacon szeretnél terjeszkedni, hiszen angol nyelven klasszisokkal szélesebb merítésből válogathatsz.
B. LONG TAIL KULCSSZAVAK
A számodra ideális kulcsszavak kialakításánál vedd figyelembe a “long-tail” kifejezéseket, melyek jóval kevésbé kompetitívek, mint az átfogóbb, rövidebb “head” szavak, illetve ezek balanszát is tartsd szem előtt a megszülető blogposztodban.
Az alábbi képen például a head szavakra kerestünk rá a gyakorikerdesek.hu-n. A találatok között az erre passzoló fórumtémákat találtuk meg, melyek címei hasznos long-tail alapanyagként szolgálhatnak.
gyakori kérdések találati lista

C. KULCSSZÓ KERESÉS – ESZKÖZT ADUNK A KEZEDBE!

Természetesen nemcsak a GKP létezik az alapos kulcsszókeresések lebonyolításához, ami nagy szerencse, hiszen nem féltétlenül ez a legjobb eszköz a piacon.

A legjobb SEO-szakemberek többek között a SEMrush, az Ahrefs és a Moz felületeire esküsznek. Ugyanakkor a Seed Keywords is hasznodra válhat, amelyben kisebb felmérések elvégzésére is lehetőséget ad. Valamint a Longtailpro, amely kiszámolja, mennyire erősek azok a kulcsszavak, amelyekre felépíteni tervezed a SEO-kampányod.

D. A CÉL A YOUTUBE?

Inkább YouTube-csatorna kialakításán töröd a fejed?

Első lépésként üsd be a YouTube keresőjébe azt a kulcsszót, amellyel csatornád SEO-ját javítanád.

google keresés a jóga szóra

Emellett ugyanakkor a Google-ben is tanácsos a top kifejezéseket felmérned, és ún. “videó kulcsszavakra” rákeresned. Ezekre úgy találhatsz rá, hogy a beírt kulcsszavaidra kidobott videótalálatok címét is feljegyzed.

jóga gyakorlatok, youtube találatok

ADUNK EGY SZUPER TANÁCSOT: A LEGKÖNNYEBBEN OLYAN KULCSSZAVAKRA ÉPÍTHETED FEL VIDEÓID CÍMÉT, MINT:
 • Hogyan… (How to…)
 • Kritikák (Review)
 • Oktatóvideók (Tutorial)
 • Bármi, ami sporttal kapcsolatos (“cardio workout”)
 • Vicces videók (Funny moments of…)

Ezek után az általad ideálisnak vélt kifejezéseket (pl. Hogyan készíts rántottát) futtasd le ebben (vagy ebben) az ingyenes kulcsszókeresőben. Így aztán könnyedén felmérheted, milyen magas az adott kulcsszó volumene, tehát havonta átlagosan mennyien keresnek rá. Ha 300-nál többen (de pár ezernél kevesebben), akkor niche-ről beszélhetünk, tehát győzelem! Meg is találtad a számodra létfontosságú kulcsszavakat!

adott kulcsszó search volume-ja

Fontos viszont észben tartani, hogy a magyar piac töredéke a nemzetközinek. Itthon tehát jóval kisebb számokra tudsz támaszkodni.

ahrefs keresés

A fenti képen az Ahrefs segítségével végeztünk kulcsszókutatást. A “jóga gyakorlatok” kulcsszó volumene 1900. Ez a szám kifejezetten magas, így nehéz vele felvenni a versenyt egy ugyanerre a szópárra épülő tartalommal.

A rendszer azonban kidob egyéb, kisebb volumenű kulcsszavakat is, ugyanennek a szópárosnak a felhasználásával. Magyar piacon a 100-300 közötti volumenű szavakat érdemes megcélozni a tartalomfejlesztésnél.

MÉG VALAMI: TUDTAD, HOGY A HOSSZABB VIDEÓK JOBB ESÉLLYEL KERÜLNEK ELŐRÉBB A KERESÉSI TALÁLATOK KÖZÖTT? NE ADD ALÁBB 10 PERCNÉL!

További hasznos linkek:

2. VENDÉGBLOGOLJ!

A. VENDÉGBLOG – HOGY MI?!

Kezdjük a legelején: mit is a jelent ez a kifejezés? A vendégblogolással hozzájárulsz egy cikkeddel egy másik bloghoz. Ennek célja nemcsak a kapcsolat-, de a linképítés is, melynek segítségével a te oldaladra terelődhet a forgalom az adott site-ról. Ráadásul a keresőoptimalizálást is segítheted ezáltal: javulhatnak az esélyeid arra, hogy előrébb kerüljön oldalad a Google keresési rangsorában. 

Tudtad?

Néhány éve olyan vélemények terjedtek el, amelyek szerint a vendégblogolás halott. Nos, mindezt Matt Cutts és csapata igyekezett megállítani, mégpedig úgy, hogy azóta szigorúan büntetik a nem minőségi, kizárólag SEO-t figyelembe vevő posztokat, így ismét népszerűbbé válhattak a minőségi vendégblogposztok.

B. HOGYAN KEZDJ NEKI A VENDÉGBLOGOLÁSNAK

Futtass egy backlink-kutatást (például itt) versenytársaid blogposztjaira. Ezzel felmérheted, honnan származnak azok a linkek, amelyek az adott URL-re mutatnak. A lista a posztjaidra potenciálisan nyitott oldalakat fogja feltárni előtted.

Érdemes azt is felmérned, mely cikkek teljesítettek kiugróan a hasonló tematikájú blogokban. Ebben többek között az Ahrefs állhat rendelkezésedre. (Az “organic traffic” azt mutatja meg, mekkora volt a cikk organikus elérése, míg a “referring domains” azt, hogy hány oldal linkelt az adott tartalomra.)

most popular yoga poses ahrefs keresés

A blogposzt megírásában két dolgot mindenképpen tanácsos figyelembe venned: hogy ne rólad vagy a brandedről szóljon. A cél az, hogy az olvasóidnak hasznos tudást adj át; valamint, hogy minőségi tartalmat gyárts.

Ám mielőtt még útjára eresztenéd a blogposztod, fontos, hogy jól ismerd meg a kiszemelt versenyplatformokat, és te is aktívan szerepelj az életükben. Szánj 1-2 hetet arra, hogy aktívan kommentelj és jelen légy a kiválasztott felületek mindennapjaiban! Érdemes segítő, hozzáértő hozzászólásokat elszórni, hogy idővel tárt karokkal fogadják a vendégposztod!

angol nyelvű gratuláló levél

Ha útjára eresztetted a blogposztod, nem is marad más hátra, mint folyamatosan figyelni az érkező kommenteket és válaszolni rájuk.

Mindemellett ellenőrizd a forgalmat, hogy mely posztok teljesítenek jobban a blogodon és természetesen engedj te is vendégblogolókat az oldaladra!

C. VAN MÁS ÚT IS!

Brian Dean SEO-szakember máshonnan közelíti meg a vendégblogolás első lépéseit. Ő is a kulcsszókeresésekből indul ki, véleménye alapján például érdemes hasonló kifejezésekkel kezdeni a Google-keresőben:

 • Kulcsszavad “vendégblogolási lehetőség”
 • Kulcsszavad “vendégposzt”
 • Kulcsszavad “együttműködő szerző:…”
 • Kulcsszavad “vegyél részt oldalunkon” stb.

Habár ezek a lehetőségek angol nyelven valóban bevethetők, itthon leginkább a “kulcsszavad + vendégposzt” párossal találhatsz rá a versenytársaidra.

jóga vendégposzt google keresés

További praktika lehet, hogy miután rátalálsz egy kompetitor szerzőre, lefuttatod a profilképét vagy nevét a Google keresőjében. A találatok között nagy eséllyel azok a blogok is meg fognak jelenni, melyek tárt karokkal várják az azonos témában jártas bloggerek posztjait.

Laura Culberg google keresés

Ha angol nyelvterületen terjeszkednél, vesd be az AllTopot! Ez a netes alkalmazás niche területek szerint osztja fel a blogposztokat, segítségével jóval gyorsabban találhatsz rá versenytársaidra, mint egyébként.

Ami az utánkövetésnél fontos még: küldj egy köszönőlevelet azoknak, akik engedték, hogy linket kapj a blogjukon! Ápold a kapcsolataidat, ki tudja, mikor lesz még szükséged rájuk!

D. BLOGOLNI – DE MIÉRT?

Ám nem esett szó eddig arról, miért is fontos a blogolás a honlapodon? Mégis, mi a túróért ölnél rengeteg energiát egy egyszerű blogba, ugye?

Egyrészt azért, mert a személyesebb hangvétellel nemcsak közelebb kerülhetnek hozzád olvasóid, hanem a szaktudásodról is könnyebben meggyőzheted őket. Másrészt mert, persze, emögött financiálisabb megfontolások is húzódnak: több organikus elérést szerezhetsz általa.

De milyen hangvételű cikkeket írj, ha a brandépítés elején állsz?

Miután kitűzöd a piaci szegmensed, találd ki, milyen hangon fogod megszólítani a közönséged. Az író-vállalkozó Tim Ferris például kifejezetten személyes hangvételű blogcikkeket ír, amelyek igen nagy népszerűségnek örvendenek.

blogcikk printscreen

Továbbá mire figyelj még oda? Az oldalad dizájnjára! Nemcsak a niche-edhez kell illeszkednie, hanem érdemes trendinek is lennie. Mit sem ér a minőségi kontent, ha a honlapod nem azt a naprakészséget sugározza, amit a blogod!

E. MIT KERÜLJ EL?

Eddig arról beszéltünk, hogyan alakíts ki egy blogposztot és hogyan növeld organikus módon a forgalmad. Azt is érdemes viszont tudni, mik akadályozhatnak meg a várva várt előretörésben.

A címadás például kritikus pontja egy-egy blogposztnak, cikknek. A “hűvös”, személytelen címek (pl. Egy hirdető útmutatója a Pinteresthez) elidegenítően hathatnak az olvasóra, aki ezért nagy eséllyel még a kattintásra sem veszi a fáradságot. Használj minél több érzelmekre ható kifejezést!

érzelemre ható szavak a cikk címében

PRO TIPP!

CoSchedule-lel felmérheted, mennyire erős az általad kitalált blogcím! Habár szintén angol nyelvű eszköz, egy jó szövegíró segítségével magyarra is kiválóan átültethetők a rendszer javaslatai.

Co schedule - mennyire erős a cikk címe print screen

További hasznos linkek:

3. ÉPÍTS KI ERŐS BEJÖVŐHIVATKOZÁS-BÁZIST

A bejövő hivatkozás (backlink) egy olyan, adott oldalon szereplő link, amely egy másik site-ra vezet. Minél több backlinkkel rendelkezik például egy adott blogposzt, annál inkább szippanthatja be a forgalmat és annál jobban nőhet arra az esélye, hogy a keresési találatok között előrébb kerül. Utóbbi úgy lehetséges, hogy a rangsorolásnál a Google azt is figyelembe veszi, hány oldal mutat az adott honlapra. (Lásd: fentebb, “referring domains”).

Hogyan építs ki megbízható baclink bázist?

Készíts például szakmai anyagokat és küldd el a szintén témában mozgó site-ok számára. Külön hasznos lehet, ha minél nagyobb forgalmú oldalakat sikerül megcéloznod. Vagy nézz el ide, ahol felmérheted versenytársaid linkbázisát, hogy aztán könnyebben eligazodj a blogok és oldalak sűrűjében.

A türelem rózsát terem, ez pedig különösen igaz a bejövő linkek kiépítésére. Néhány SEO-cég a közelmúltban úgy igyekezett minél feljebb tornázni a site-ját a keresési találatok között, hogy több száz mikrooldalt hozott létre, amelyek mindegyike az adott honlapra mutatott.

Habár ügyes megoldás, ne törd ilyeneken (hivatalosan a private blog network-ön) a fejed, ugyanis a Google algoritmusa mára különösen érzékenyen reagál az efféle trükközésekre, és komoly büntetésekkel sújtja az oldalad. Így például “do follow” helyett “no follow”ra állítja a HTML attribútumát, amely annyit tesz, hogy a link elveszíti értékét és nem játszik közre a SEO-eredmények javításában.

ahrefs referring domainek

Azt tudtuk, hogy nem könnyű bejövő linket szerezni, de gondoltad volna, hogy rossz linket már annál inkább?

Néhány amatőr húzással márpedig elég gyorsan rossz (link)lóra tehetsz szert. Így például, ha nem figyelsz oda a relevanciára, tehát például egy barkácsszaküzlet oldalára kérsz linket a jógagyakorlatokat taglaló cikkeddel.

Ellenőrizd, hogy az oldal, ahol linket kérsz, hogyan szerepel a Google-találok között! Ha például az oldal nevét nem elsőként dobja fel a rendszer, hanem másokat is rangsorol előtte, akkor vélhetően közel sem erős autoritású oldalról van szó, így nincs szükséged rá.

google keresés sütésfőzés

Érdemes azt is figyelembe venned, hogy az oldal milyen gyakran frissül. Egy kevésbé aktív site szintén nem turbózza fel az oldalad SEO-ját.

C. MI A LEGJOBB TARTALOM?

Átvettük, hogy mikre figyelj oda, ha backlink bázist építenél ki, most viszont lássuk, milyen tartalommal érheted el, hogy nagyobb arányban ajándékozzanak meg egy linkkel!

Az egyik legütősebb kártya, ha infografikát készítesz, hiszen könnyen megosztható tartalom.

Egyes cégek továbbá különösen igyekeznek vásárlóik kedvében járni, ezért sokszor közlik a termékeikkel kapcsolatban véleményeiket. Így például, ha írsz egy könyvkritikát, a könyvkiadó vélhetően előszeretettel fogja linkelni azt az oldalán a könyvhöz kapcsolódó referenciák között.

"Hátam mögött dél" című könyv vélemény

Ugyanakkor ne csak a kifelé, de a befelé mutató linkekről se feledkezz meg. Habár nem akkora az értékük, mint az előbbieknek, de kontroláltabban irányíthatod a forgalmat az előző cikkeidre.

Ajánljuk még, hogy kövesd a trendeket és rukkolj elő naprakész posztokkal. Ráadásul még jobb lehet egy minőségi videócsatorna is, amely a honlapodra irányíthatja a figyelmet.

De bővebben erről a 4. pontban…

D. JAVÍTSD MEG, AMI „ELTÖRT!”

Egészen különleges linképítési stratégia lehet, ha a “broken linkek” újraépítése mellett döntesz. Ez a teljesen legális módszer azt használja ki, hogy a bizonyos oldalakon szereplő linkek időről időre elavulhatnak. A hivatkozásra kattintó egy üres oldalt talál, aminek helyét te veheted át egy releváns tartalommal.

Hogyan találj ilyen linkeket?

Első lépésben azonosítsd azt az oldalt, ahonnan backlinket szeretnél kapni. Ezt követően vizsgáld meg, mely oldalakra mutat, például a Moz Broken funkciójával vagy az Ahrefs segítségével. Már meg is találtad, amit kerestél!

ahrefs site explorer

Keress rá az eltűnt oldal tárolt verziójára és hozz létre egy jóval profibb és átfogóbb darabot, mint amilyen az előző volt. Most már csak kopogtatni kell a site ajtaján vele…

E. ESZKÖZTÁR

És milyen eszközök segítségével fedezheted fel egy oldal bejövő linkjeit?

Backlink Watch például az egyik legegyszerűbb, ráadásul ingyenes felület is. Ugyanígy a MoonSearch, mely az indexelt oldalak felkutatásában is segítségedre lehet.

Természetesen a már említett Ahrefs sem maradhat ki a felsorolásból, amely az egyik legmegbízhatóbb oldal, és nem mellesleg a kulcsszókutatásban is remekel. De vess még egy pillantást az OpenLinkProfilerre, a RankSignalsre és a Link Diagnosisra is.

Továbbá a Monitor Backlinks is kifejezetten haszos oldal, ahol SEO statisztikákat is kinyerhetsz.

További hasznos linkek:

4.GYÁRTS MINŐSÉGI KONTENTET!

Ha épphogy csak ismerkedsz a SEO-val, vélhetően már így is több helyen belefutottál abba a tanácsba, hogy “gyárts minőségi tartalmat”. Van, ahol azt írják, hogy a karakterek megfelelő számán múlik a jó tartalom, van, ahol azt, hogy igyekezz teletömni kulcsszavakkal.

Mi az igazság?

Természetesen fontos a releváns tartalom, de emellett számos más tényező is közrejátszhat a jó tartalom felépítésében. Ami viszont még fontosabb, hogy ne a SEO, hanem a felhasználó köré alakítsd a tartalmad. Ha a tartalom nem élvezhető a számos kulcsszó és a rideg hangnem miatt, hamar falakba ütközhetsz.

A Google olyannyira a barátod, hogy még a Webmester Akadémiáján ingyenes gyorstalpalót is nyújt a minőségi kontentgyártással kapcsolatban.

SEO starter guide a Googletől

Egyetlen probléma van csak vele: kizárólag arra koncentrál, mit NE TEGYÉL.

Mi viszont most arra koncentrálunk, mit tegyél:

 • Készíts informatív tartalmat, melyből az olvasó hasznos tudás birtokába kerülhet és szimpátiát válthatsz ki belőle
 • Légy hihető! Tartalmad megbízhatóságát támaszd alá idézetekkel, forrásokkal, látogatóidtól származó ajánlásokkal
 • Kösd le az olvasót! Az értékes tartalom nem a jól működő mondatoknál ér véget. Használj vizuális anyagot, amely fenntartja az érdeklődést!
 • A nap minden nap felkel. Ha felkel, elmúlik az éjszaka. – Kerüld a bagatell mondatokat! A kattintók elismerésére, nem elborzasztására hajazol.
 • A linkelésnél mindig figyelj arra, hogy megbízható, szavahihető oldalakra hivatkozz. Az igénytelen oldalak téged sem tüntetnek fel jó színben.

Továbbá törekedj arra, hogy az alábbi kérdésekre igennel tudj válaszolni:

 • “El tudnád képzelni a cikkeket nyomtatott szakmai magazinban?”
 • “Komoly, megalapozott témákat taglalsz, melyek a triviális dolgokon túlmutatnak?”
 • “Precízen megszerkeszted a cikkeidet?”
  “Bizalommal fordulnának mások is a posztban megjelent adatok és annak írója felé?”
B. MÉG EGY KIS TARTALOM ÖTLET

Most pedig vegyünk át néhány tartalmat, melyek nagyobb eséllyel vonzhatják be a kattintókat és tartják is ott az oldaladon!

 • (a már fentebb említett) infografika
 • mém: az egyik legerősebb tulajdonságuk épp a humoruk, melyekkel megnevettetheted olvasóid és növeled a cikked megosztási potenciálját

batmanes mém

videó: a jól megszerkesztett és tartalmas videó nagy lökést jelenthet az organikus elérések növelésében. “Magyarázó videót” azonban nem is olyan könnyű készíteni: dolgozd ki a forgatókönyvet, ragadd meg közönséged igényeit és mindig emlékeztesd őket arra, hogy iratkozzanak fel.

útmutató: Az útmutatóknak magas minőséget kell képviselniük és átláthatónak lenniük. Különösen hasznos lehet ez az e-mail címek begyűjtésében (“ha feliratkozol hírlevelünkre, további hasznos információkról értesülhetsz”).

lista: gyorsan fogyasztható cikk, amelyet még a legnagyobb nyomtatott magazinok is előszeretettel használnak

véleményposzt: történt valami újdonság a szakmádban? Írj róla egy véleménycikket arról, mit látsz benne jónak és milyen haszna/hátránya lehet ebből a szcénának

C. FELHŐKARCOLÓ – AVAGY HATÁR A CSILLAGOS ÉG

skyscraper technika az egyik legnépszerűbb tartalomgyártási metódus jelenleg, hiszen hasznos információkat olvaszthatsz bele és ha minőségi formában alakítod ki, nehéz megverni. Segít a bejövőlink-szerzésben, lefoglalja olvasóid és lenyűgözheti az influencereket.

A skyscraper technika egyik alapvető tulajdonsága a hosszúsága. Keress a cikkötletedhez passzoló, népszerű tartalmakat a neten és verd meg őket egy hosszabb cikkel!

A skyscraper hasznosságát ugyanakkor felmérések is bizonyítják. A ConvertKit 2017-es felmérése alapján például azok a bloggerek, akik 2000 szó feletti cikkeket terjesztettek, több mint 40 százalékban jó elérési adatokról számoltak be, míg az 500 szó alattiak mindössze 13 százaléka volt elégedett a cikkük teljesítményével.

Ha pedig megvagy ezzel, nem marad más hátra, mint elérni a megfelelő fogyasztókat. Gyűjtsd ki a domain linkhez tartozó bejövő hivatkozásokat (a fentebbi példák segítségével), majd a Hunter vagy a BuzzStream segítségével nyerd ki a hozzájuk tartozó e-mail címeket!

Minden készen áll ahhoz, hogy belecsapj az e-mailek megírásába, melyekben a saját posztodat ajánlod egy site figyelmébe!

D. MÉG NÉHÁNY TIPP!

És végezetül: milyen egyéb kritériumai vannak a blogolásnak?

A minőség, nem a gyorsaság számít! Éppen ezért az igazán profi bloggerek a cikkeik megalapozottságát veszik inkább figyelembe, nem pedig azt, hogy milyen sűrűn rakják ki azokat.

Manapság nagyobb hangsúlyt kap a hosszabb promóciós folyamat, mint a naponta frissülő tartalom. A szakértők szerint mindenesetre legalább hetente érdemes posztolni.

AdEspresso blogcikk

További hasznos linkek:

Minket keresel

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

Ismered az érzést, amikor először meglátsz egy embert és azonnal tudod, hogy megvan köztetek az összhang? Nem a szokásos közhelyes kérdéseket teszi fel, hanem képes a Te helyzetedet felmérve eleve válaszokat szolgáltatni. Sőt, meg akarja ismerni és látni a céged kihívásait, hogy előre mozdítson az utadon. Mi partnerként és barátként fogadunk és a sikered a szívügyünk!

Dedikált projekt manager

A klasszikus ügynökségi struktúra helyett projekt menedzsereket használunk accountok helyett. Minden ügyfél folyamatot figyelnek. Ezzel biztosítjuk, hogy a határidőink meglegyenek, a specialistáink meg csak az eredményeid elérésére fókuszálnak.

Alkalmazkodó stratégia

A marketing stratégia nélkül olyan mint egy zenekar karmester nélkül. Minden szolgáltatási területünkhöz kidolgozott stratégiai alkotási tevékenységünk van. Akár önállóan is megrendelheted a profi SEO, PPC, Social vagy Email stratégiád.

Állandó, videós audit

Gyakran érzed, hogy a marketingeseid nem tudod mit csinálnak? Kapsz egy értelmetlen PPT-t és leráznak? Velünk képben leszel! Mi személyre szabott videó riportokat küldünk, ahol a specialisták 5-10 percben össze is foglalják a havi tevékenységi eredményeket.

Gyors reakcióidő

A különleges cégkultúránknak köszönhetően szokatlan, munkaidőn kívüli időben is aktívak a kollégák. Ha valamire gyorsan van szükséged, rövid időn belül reagálunk rá és megoldjuk a felmerült kérdéseid. Érezni fogod, hogy valóban fontos vagy!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Blog

További érdekes cikkeink

Megosztás