Tartalomjegyzék

2 perc /

Ki kattintotta le a hirdetéseim? – bottámadások elhárítása a Google rendszerében

Tartalomjegyzék

Bottámadások elhárítása a Google rendszerében

Előadó: Szencsák Zoltán

Kategóriák
Ha tetszett oszd meg másokkal is!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ki kattintotta le a hirdetéseim? - Bottámadások elhárítása a Google rendszerében

Április 12-én 14 órától ingyenes online workshopunkból Te is megtudhatod hogy milyen szoftverek segítségével és hogyan előzheted meg a robotok támadását Google Ads kampányaidban! Le ne maradj róla, regisztrálj még ma!
weibnar woman

Hogyan is működik?

Biztos benned is felmerült pár technikai kérdés, és hogy hogyan is működik ez az egész a valóságban.

Díjmentes

Workshopunk teljesen ingyenesen megtekinthető, nem kell mást tenned csak regisztrálni.

Linkedin & Facebook streaming

Az előadás előtt e-mailben értesítünk a részletekről és elküldjük a streaming linkeket. Ha esetleg valamiért ki kell hagynod, később visszanézheted!

Interaktív

Az 30 perces előadások után lehetőséget biztosítunk arra, hogy feltegyétek megválaszolatlan kérdéseiteket az előadóktól.

pexels tranmautritam 69432

Ki kattintotta le a hirdetéseim? - Bottámadások elhárítása a Google rendszerében

A Google Ads keresési kampányai során gyakran előfordul, hogy bizonyos klikkek kárba vesznek.Ám korántsem csak arról van szó, hogy rossz célcsoportot választottunk ki, hiszen mostanra az élő emberek mellett a botok is a keresőt böngészik, akik konkurenciánk vagy éppen a nem megfelelő kulcsszavaink miatt támadják és klikkelik le hirdetéseinket. Néha csak apró problémát okoznak, máskor azonban képesek teljes kampányokat ellehetetleníteni. Védekezzünk ellenük! Online workshopunkból megtudhatod, hogy:

Az előadórol

Megismerhetitek a Marketing Astro csapat tagját, aki már évek óta az online marketing területnek hódolnak.

20220330 110038 1

Szencsák Zoltán
Ads Specialista

2017 óta foglalkozom aktívan PPC rendszerek, így elsősorban Google Ads és Facebook kampányok kezelésével. Az elmúlt években számos brandépítő, lead generáló és értékesítési kampányt terveztem és valósítottam meg KKV-k, illetve multinacionális cégek számára. Noha a kezdeti időkhöz képest a hirdetési rendszerek algoritmusai és automatikái rengeteget fejlődtek, úgy hiszem, hogy a “gép” még mindig azt a zsenit jelenti, aki szinte minden lenyűgöző technikai részletet tud a színekről, ám mindeközben színvak, így sohasem látta ezeket a saját szemével. Ezzel szemben mi emberek nem látunk olyan mélyre, mint az algoritmusok, mégis felismerjük a sárga és a piros közötti különbséget. Ezért van és lesz is szükség az én munkámra.

Felkeltettük érdeklődésed?

A Te kampányaidat is érte már korábban robot támadás, vagy csak szeretnél felkészülni ellenük, és megtudni, hogy mi a teendő ilyenkor?
Küldd el nekünk regisztrációd!

Minket keresel

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

Ismered az érzést, amikor először meglátsz egy embert és azonnal tudod, hogy megvan köztetek az összhang? Nem a szokásos közhelyes kérdéseket teszi fel, hanem képes a Te helyzetedet felmérve eleve válaszokat szolgáltatni. Sőt, meg akarja ismerni és látni a céged kihívásait, hogy előre mozdítson az utadon. Mi partnerként és barátként fogadunk és a sikered a szívügyünk!

Dedikált projekt manager

A klasszikus ügynökségi struktúra helyett projekt menedzsereket használunk accountok helyett. Minden ügyfél folyamatot figyelnek. Ezzel biztosítjuk, hogy a határidőink meglegyenek, a specialistáink meg csak az eredményeid elérésére fókuszálnak.

Alkalmazkodó stratégia

A marketing stratégia nélkül olyan mint egy zenekar karmester nélkül. Minden szolgáltatási területünkhöz kidolgozott stratégiai alkotási tevékenységünk van. Akár önállóan is megrendelheted a profi SEO, PPC, Social vagy Email stratégiád.

Állandó, videós audit

Gyakran érzed, hogy a marketingeseid nem tudod mit csinálnak? Kapsz egy értelmetlen PPT-t és leráznak? Velünk képben leszel! Mi személyre szabott videó riportokat küldünk, ahol a specialisták 5-10 percben össze is foglalják a havi tevékenységi eredményeket.

Gyors reakcióidő

A különleges cégkultúránknak köszönhetően szokatlan, munkaidőn kívüli időben is aktívak a kollégák. Ha valamire gyorsan van szükséged, rövid időn belül reagálunk rá és megoldjuk a felmerült kérdéseid. Érezni fogod, hogy valóban fontos vagy!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Blog

További érdekes cikkeink

Megosztás