Tartalomjegyzék

2 perc /

Milyen Youtube hirdetések léteznek?

Tartalomjegyzék

A Youtube a világ második legnagyobb keresője a Google után, ezért érdemes ezen a felületen is hirdetéseket elhelyezni, ha szeretnél nagyobb márkaismertségre szert tenni!

Videóhirdetéseinket – amelyek a Youtube, illetve a Google Display Hálózat webhelyein jelennek meg – legegyszerűbben az AdWords felületén “rendelhetjük meg”, állíthatjuk be és kezelhetjük. 

YouTube feliratok

Milyen Youtube hirdetés fajták léteznek?

A két leggyakrabban használt hirdetésformátum videók esetében a preroll vagy videóba ágyazott hirdetés (ez Youtube videók előtt játszódik le és 5 mp után átugorható) és az in-display vagy videóhirdetés-formátum.

Egy harmadik, viszonylag új videóhirdetési formátum a bumper hirdetés, amely egy nem átugorható preroll hirdetés, ez hat másodperc hosszúságú és garantáltan lejátszásra kerül a videó előtt. Ezt a formátumot a Google kifejezetten márkaépítéshez, ismertség-növeléshez ajánlja olyan kampányokhoz, ahol a cél a garantált x számú elérés. 

YouTube alkalmazás az AppStore-on.

Miben különbözik a Youtube hirdetés az AdWords-től?

A Youtube videóhirdetések annyiban eltérnek a többi AdWords hirdetésformátumtól, hogy itt nem a weboldalunkra történő átkattintásokért, hanem a videómegtekintésekért fizetünk. Fontos tudni még, hogy ha a weboldalunkra történő átkattintás a cél, ahhoz nem a videóhirdetési formátum a legmegfelelőbb, a videóhirdetés kifejezetten ismertség-növelésre, márkaépítésre használható. 

Ha szeretnénk követni modern korunk digitális felhasználóinak és egyben a mi potenciális ügyfeleinknek a hagyományos tévé felől határozottan a Youtube irányába elmozduló érdeklődését, valamint fontos cél ismertségünk növelése, akkor érdemes kipróbálnunk az online videóhirdetési kampányokat.

Ha még csak ismerkedünk az online hirdetésekkel, futtassunk tesztkampányt, amelynek eredményeit, adatait elemezve – főleg, ha online megvalósuló konverziókkal, akár webshop vásárlásokkal is – tudjuk mérni a kampány hatékonyságát! Ha szeretnétek segítséget vagy tanácsot kérni Youtube hirdetésekkel kapcsolatban, keressetek minket bizalommal!

Minket keresel

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

Ismered az érzést, amikor először meglátsz egy embert és azonnal tudod, hogy megvan köztetek az összhang? Nem a szokásos közhelyes kérdéseket teszi fel, hanem képes a Te helyzetedet felmérve eleve válaszokat szolgáltatni. Sőt, meg akarja ismerni és látni a céged kihívásait, hogy előre mozdítson az utadon. Mi partnerként és barátként fogadunk és a sikered a szívügyünk!

Dedikált projekt manager

A klasszikus ügynökségi struktúra helyett projekt menedzsereket használunk accountok helyett. Minden ügyfél folyamatot figyelnek. Ezzel biztosítjuk, hogy a határidőink meglegyenek, a specialistáink meg csak az eredményeid elérésére fókuszálnak.

Alkalmazkodó stratégia

A marketing stratégia nélkül olyan mint egy zenekar karmester nélkül. Minden szolgáltatási területünkhöz kidolgozott stratégiai alkotási tevékenységünk van. Akár önállóan is megrendelheted a profi SEO, PPC, Social vagy Email stratégiád.

Állandó, videós audit

Gyakran érzed, hogy a marketingeseid nem tudod mit csinálnak? Kapsz egy értelmetlen PPT-t és leráznak? Velünk képben leszel! Mi személyre szabott videó riportokat küldünk, ahol a specialisták 5-10 percben össze is foglalják a havi tevékenységi eredményeket.

Gyors reakcióidő

A különleges cégkultúránknak köszönhetően szokatlan, munkaidőn kívüli időben is aktívak a kollégák. Ha valamire gyorsan van szükséged, rövid időn belül reagálunk rá és megoldjuk a felmerült kérdéseid. Érezni fogod, hogy valóban fontos vagy!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Blog

További érdekes cikkeink

Megosztás