Tartalomjegyzék

3 perc /

Sales Navigátor haladó lista használata

Tartalomjegyzék

Sales navigátor haladó lista használata

Előadó: Czakó Előd

Kategóriák
Ha tetszett oszd meg másokkal is!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sales Navigátor haladó lista használata

November 16-án 10 órától ingyenes online workshop-unkon Te is megismerheted a Sales Navigátor haladó lista használatát! Le ne maradj róla, regisztrálj még ma!

weibnar woman

Hogyan is működik?

Biztos benned is felmerült pár technikai kérdés, és hogy hogyan is működik ez az egész a valóságban.

Díjmentes

Workshop-unk teljesen ingyenesen megtekinthető, nem kell mást tenned, csak regisztrálni.

LinkedIn & Facebook streaming

Az előadás előtt e-mailben értesítünk a részletekről és elküldjük a streaming linkeket. Ha esetleg valamiért ki kell hagynod, később visszanézheted!

Interaktív

Az 20 perces előadások után lehetőséget biztosítunk arra, hogy feltegyétek megválaszolatlan kérdéseiteket az előadóktól.

pexels tranmautritam 69432

Sales Navigátor haladó lista használata

A LinkedIn értékesítés lelke a Sales Navigátor. A kollégáinkkal többször tapasztaltuk, hogy milyen apróságokon múlhat a sikere egy megszólítási tevékenységnek. Ezeket az apróságokat és trükköket mutatom meg neked is. Regisztrálj az eseményre és fejleszd az online üzletszerzési tudásod!

Az előadóról

Megismerhetitek a Marketing Astro csapat tagjait, akik már évek óta az online marketing területnek hódolnak.

Czako Elod 11

Czakó Előd
CEO

Az online marketing számomra művészet. A technológia és az emberi érzelmek összefonódó tánca, ami gazdasági eredményeket szül. Jelenleg a kedvenc részegységem a lead generálás és ezzel foglalkozom a legtöbbet a szakmai munkám során is! Ez ugyan az mint ami volt, nem változik.

Gyakran feltett kérdések

Nem, de kiemelten javasolt. Lehet jelöléseket küldeni és dolgozni enélkül is, de nem tudjuk igazán célozni a munkát a listák nélkül.

Ez személyes preferencia és a saját területed kérdése. Én a részleges személyreszabottságot kedvelem, ahol a lista témájából kiindulva hozom létre a személyreszabottságot.

Igen, limitáltan a LinkedInből is közvetlenül vagy külső szoftverrel teljes mértékben.
pexels dominika roseclay 905163 1

Felkeltettük érdeklődésed?

Régóta szeretnél többet megtudni a Sales Navigátor haladó lista használatáról!
Küldd el nekünk regisztrációd!

Minket keresel

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

Ismered az érzést, amikor először meglátsz egy embert és azonnal tudod, hogy megvan köztetek az összhang? Nem a szokásos közhelyes kérdéseket teszi fel, hanem képes a Te helyzetedet felmérve eleve válaszokat szolgáltatni. Sőt, meg akarja ismerni és látni a céged kihívásait, hogy előre mozdítson az utadon. Mi partnerként és barátként fogadunk és a sikered a szívügyünk!

Dedikált projekt manager

A klasszikus ügynökségi struktúra helyett projekt menedzsereket használunk accountok helyett. Minden ügyfél folyamatot figyelnek. Ezzel biztosítjuk, hogy a határidőink meglegyenek, a specialistáink meg csak az eredményeid elérésére fókuszálnak.

Alkalmazkodó stratégia

A marketing stratégia nélkül olyan mint egy zenekar karmester nélkül. Minden szolgáltatási területünkhöz kidolgozott stratégiai alkotási tevékenységünk van. Akár önállóan is megrendelheted a profi SEO, PPC, Social vagy Email stratégiád.

Állandó, videós audit

Gyakran érzed, hogy a marketingeseid nem tudod mit csinálnak? Kapsz egy értelmetlen PPT-t és leráznak? Velünk képben leszel! Mi személyre szabott videó riportokat küldünk, ahol a specialisták 5-10 percben össze is foglalják a havi tevékenységi eredményeket.

Gyors reakcióidő

A különleges cégkultúránknak köszönhetően szokatlan, munkaidőn kívüli időben is aktívak a kollégák. Ha valamire gyorsan van szükséged, rövid időn belül reagálunk rá és megoldjuk a felmerült kérdéseid. Érezni fogod, hogy valóban fontos vagy!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Blog

További érdekes cikkeink

Megosztás