Online, Teljes munkaidő

Webdesigner grafikus

Grafikusként a te feladatod lesz a meglévő és új ügyfelek weboldal projektjeinek kezelése és arculatának kialakítása.

Medior / Senior webdesigner grafikus

Grafikusként a te feladatod lesz a meglévő és új ügyfelek weboldal projektjeinek kezelése és arculatának kialakítása. Ezen kívül hozzád fog tartozni a hirdetési képek szerkesztése, social templatek kialakítása, logók tervezése, esetenként kis/nagyarculati kézikönyvek felépítése. 

Mivel nálunk sosem telik el hónap weboldalas projekt nélkül sem, ezért elég változatos és aktív szerepkör vár rád.

Elvárás, hogy akard jobbá tenni a folyamatokat, olvasd a szakmai fórumokat és légy naprakész. Fontos, hogy talpraesett legyél, mert Te leszel az egyetlen a csapatban, aki ezekért felelős.

Az Astro egy 2015-ben alakult performancia ügynökség. A portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete és az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot is egymással.

MILYEN KÉPESSÉGEKET KERESÜNK BENNED?

  1. Angol nyelvtudás – ez kötelező
  2. Egy nagy adag szépérzéket grafikai szoftverek ismeretével párosítva (Adobe XD szoftver ismeretéért plusz pont jár)
  3. Ha meglátsz egy 2 oldalas word dokumentumot tele szövegekkel és instrukciókkal, már rögtön a grafikai részleteket képzeled köré
  4. Önállóságot, hiszen te leszel felelős a határidőid betartásáért
  5. Nyitottságot a digitális marketing világa felé
  6. Google szoftverek ismeretét
  7. Erős timemenedzsment képességet

NEKED VALÓ A POZÍCIÓ

  1. Ha otthonosan érzed magad virtuális csapat környezetben
  2. Odafigyelsz a részletekre
  3. Rugalmas vagy, empatikus, könnyen adaptálódsz új helyzetekhez és gyorsan tanulsz

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre. A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

2 rio custom 1
Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további info és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk tovább menni.

A projekt manager munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próba feladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próba feladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek a keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz. 

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel.