seo ugynokseg

SEO ügynökség

A SEO szolgáltatások olyan keresőoptimalizálási szolgáltatások, amelyeket leginkább ügynökségek kínálnak webhely tulajdonosoknak, hogy optimalizálják a weboldalt SEO szempontból, így több forgalom és bevétel generálódjon a keresőkből. Ezek a munkálatok általában tartalmazzák az on-page (oldalra vonatkozó), off-page (guest postok, linképítés) és technikai SEO beállításokat.

On-page SEO

Az on-page SEO olyan tevékenységeket foglal magában, amelyeket a weboldalad saját területén hajtasz végre, és amelyek célja, hogy javítsák a rangsorolást.

Az on-page SEO segít a keresőmotoroknak megérteni, hogy a weboldalad miről szól, és hogy mennyire releváns az adott kulcsszavakra. Ez tehát az alapvető SEO stratégiák egyike, amelyeknek kiemelkedő fontossága van az organikus forgalom növelésében.

Az on-page SEO során számos tényezőt kell figyelembe venni. Az egyik legfontosabb a kulcsszóoptimalizálás. A kulcsszavak olyan kifejezések, amelyeket az emberek begépelnek a Google-be, amikor információt keresnek.

Az on-page szolgáltatásoknál az egyes aloldalakra olyan kulcsszavakat kell helyezni, amelyek relevánsak az adott tartalommal, és amelyekre természetesen van felhasználói igény.

További fontos elem a tartalom minősége és relevanciája. A keresőmotorok figyelik, hogy a blog cikk milyen értéket nyújt a felhasználóknak, és hogy mennyire releváns az adott kulcsszóra. Ezért fontos, hogy az aloldalak tartalma mindig legyen informatív, könnyen olvasható, érdekes és friss.

Technikai SEO

A technikai SEO azon folyamatok összessége, amelyek a weboldal technikai részleteire összpontosítanak annak érdekében, hogy optimalizálják azt a Google számára.

Weboldal sebessége

A lassú weboldalak rossz felhasználói élményt nyújtanak, és rontják a rangsorolási eredményeket. A technikai SEO célja, hogy javítsa a weboldal általános és betöltési sebességét.

Mobilbarát kialakítás, azaz reszponzivitás

Az egyre nagyobb számú mobileszközök használatával az emberek nagy része a mobiltelefonján keresgél, így fontos, hogy a weboldalak mobilbarát kialakításúak legyenek. Az a weboldal, amelyik nem működik jól mobilon, alacsonyabb rangsorolást kap.

Weboldal struktúra

A weboldalak logikus és könnyen áttekinthető szerkezetének kialakítása fontos, mert ez segít a felhasználóknak, hogy megtalálják, amit keresnek, illetve a keresőmotoroknak, hogy hatékonyabban értelmezzék az oldalt.

URL struktúra

Az URL struktúra az oldal linkjeinek felépítése. A technikai SEO segítségével optimalizálhatjuk az URL struktúrát, hogy egyszerűbben értelmezhető és könnyen megjegyezhető legyen.

Meta leírások és címsorok

A meta leírások és címsorok az oldalak alapvető információit tartalmazzák, amelyek segítenek a felhasználóknak és a Google robotjainak megérteni, hogy miről szól az adott aloldal. A technikai SEO keretein belül javíthatjuk a meta leírások és címsorok minőségét és relevanciáját.

Off-page SEO

Az off-page SEO azokat a tevékenységeket jelenti, amelyeket bár a te weboldaladdal kapcsolatban, azonban nem a te weboldaladon végzünk. Az off-page célja az, hogy javítsa a weboldal hitelességét és tekintélyét a Google szemében, és növelje a weboldal látogatottságát.

A linképítés a legismertebb és legelterjedtebb off-page SEO tevékenység. A linképítést azért alkalmazzuk, hogy minél több minőségi és releváns külső weboldal hivatkozzon rád. Ezek a minőségi hivatkozások, más néven backlinkek tudják növelni az előbb említett hitelességet, ez pedig közrejátszik a rangsorolási tényezőben.

Rólunk mondták

Ezért válaszd a Marketing Astro csapatát

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Általában az SEO szolgáltatások 4-6 hónap alatt kezdenek megtérülni. Az időtartam változhat a webhelyed, az SEO ügynökséged és az SEO terveid alapján. Például, ha azért választasz SEO szolgáltatást, hogy megoldj néhány Google büntetést, akkor a befektetésed megtérülése nem feltétlenül jön el 4-6 hónap alatt.

Igen! Az SEO csapatunk a főbb keresőmotorok mindegyikének optimalizálására összpontosít. A Google továbbra is az uralkodó keresőmotor a legtöbb országban, de számos más keresőmotor is van, amelyek jó részét képezik az organikus forgalomnak az interneten. A legnépszerűbb keresőmotorok közé tartozik: a Google, a Bing, a Yahoo, a Baidu, a Yandex, az Ask és a DuckDuckGo.

Számos tényező befolyásolja az optimalizációs terv kialakítását. A legegyszerűbb módja annak, hogy megtaláld a megfelelő megközelítést az online jelenlétedhez, az az, ha beszélsz egy képzett SEO szakértővel. Egy professzionális SEO ügynökségnél megfelelően képzett szakemberek állnak rendelkezésedre, akik képesek meghatározni a legjobb hosszú távú SEO stratégiát a vállalkozásod számára.

Az E-commerce SEO a weboldalad és termékeid optimalizálásának folyamata, amelynek célja az online boltod láthatóságának növelése a keresőmotorok eredményoldalain. A megfelelő kulcsszavakra összpontosítva, amelyeket az ideális vásárlód keres, növelhetjük az e-kereskedelmi vállalkozásod forgalmát és átalakulási arányát.

A válasz az alábbi tényezőktől függ:

  • a költségvetésed
  • a SEO szolgáltatási igényeid
  • a projekt időtartama
  • a projekt hatásköre

Ezek az ajánlott válaszok:

  • A SEO szabadúszó szolgáltatásai a kis hatáskörű, egyszeri SEO projektekhez a legjobbak.
  • A SEO tanácsadó szolgáltatásai a rövid távú, egyszeri SEO projektekhez valóak.
  • A SEO ügynökség szolgáltatásai a hosszú távú, folyamatosan zajló SEO projektekhez ajánlatosak.

Amennyiben hosszú távú partnert keresel, aki az igényeidhez igazodva tud skálázódni, akkor javasoljuk, hogy egy SEO ügynökséggel dolgozz együtt.

Ha más kérdésed lenne,
tedd fel bátran!

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki az itt található űrlapot!

Változtatnál a marketingeden? Szeretnél többet kihozni a vállalkozásodból? Tervezett, tudatos marketingre vágysz? Több leadet hozzon az online jelenléted? A marketinged szóljon rólad és ne a marketingesről? Minket keresel! Add meg az adataid és szakértő kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Megosztás