Ingyenes Social Selling Workshop
B2B üzletszerzés a LinkedInen

Az élet drasztikusan átalakult az elmúlt egy évben: a marketing világa is a digitális térbe helyeződött át. A kiállítások, üzleti események helyett a direkt üzletszerzés új platformja a LinkedIn lett.

Ismerd meg a LinkedIn értékesítés alapjait és kommunikációs fortélyait!
1.5 éve felépítettük azt a Linkedin folyamatot, amellyel eddig több tízezer embert szólítottunk meg. Bemutatjuk a LinkedIn számos előnyét, többek közt a keresőoptimalizálási tevékenység kapcsán is.

Linkedin social selling

Miért van szükséged
Social Sellingre?

SSdiagram2 01
SSdiagram 01

01.

766 millió felhasználója van a rendszernek, akikből több mint 310 millió aktív havonta. Ezzel a Facebook, YouTube és Instagram után a negyedik legnagyobb közösségi felület

02.

Üzleti kapcsolatok tekintetében a legmeghatározóbb csatorna. Közvetlenül megszólíthatunk döntéshozókat a célzott szervezeteknél

03.

Munkahelyeken tolerált, sőt támogatott platform szemben a Facebookkal vagy más közösségi csatornákkal

04.

90 millió senior tudású felhasználója van

05.

B2B oldalak közösségi forgalmának több mint 50%-át teszi ki a LinkedIn

06.

A szakmai információkat kereső emberek ezt a csatornát látogatják meg először a közösségi felületek közül.

07.

A DirectMailekkel és a bejelölésekkel aktívan megszólíthatóak az emberek. Megszokott a csatornán, hogy ismeretleneket szólítsunk meg Networking céllal

Tematika, időpontok

Tematika és
fontos tudnivalók

2021.07.01 csütörtök 10:00

1. Social Selling a LinkedInen

2021.07.02 péntek 10:00

2. LinkedIn szerepe a tartalom marketingben

Kik az előadók?

SEO-specialista
pattern v
Maksa Mónika
SEO specialista
Üdvözlök mindenkit! Maksa Mónika vagyok, a Marketing Astro csapatában én felelek a tartalomgyártásért, SEO optimalizált cikkekért, linkbuildingért, kulcsszó- és témakutatásokat készítek, javaslatokat teszek a weboldalak SEO optimalizálására. Szabadidőmben is gyakran olvasok cikkeket a különféle SEO módszerekről, újításokról, de én is írok időnként a témáról.

Még ma is lenyűgöz, hogy hogyan tudnak a különféle linkek egy hatalmas, élő szövetként működni. A SEO-nak pedig a kulcsszavakra optimalizált értékadó tartalmak mellett a linkek adják a lelkét.

Előadásomban a LinkedIn SEO hatásaival foglalkozom: mit vethet be egy cég, hogy a LinkedIn is hozzájáruljon weboldala jobb rankeléséhez. Rendkívül izgalmas téma, sokan nem is sejtik, hogy egy-egy jól megírt LinkedIn Article milyen sokat segít!
pattern v
Mészáros Tamás
New Business specialista

Üdvözöllek, Mészáros Tamás vagyok, üzletszerzéssel foglalkozom a Marketing Astro csapatában, mint new business specialst. Tavaly kezdtem együtt dolgozni Előddel, a Social Selling koncepciója már ekkor is létezett, de közel egy év kutatás és próbálkozás után sikerült eljutni vele arra a szintre, hogy már ügyfeleinknek is jó szívvel ajánljuk, mint hasznos tool-t.

Kipróbáltuk több eszközt, teszteltük őket saját tevékenységünkben, mire megtaláltuk azokat, amik már mint szolgáltatás bevezethetők. Korábban még nem találkoztam ilyen hatékony eszközzel, ami ennyire jól tud illeszkedni a már meglévő folyamatokba.

A LinkedIn jelenleg a haranggörbéjének első felében van. B2B fronton a leghatékonyabb platform. Nagyon érdemes vele számolni, mert nem csak egy üzleti Facebook.

New-Business-specialista

Szeretnél egy hatékonyan működő digitális értékesítési csatornát?

Regisztrálj az eseményre és ismerd meg a LinkedInben rejlő óriási lehetőségeket!

[mc4wp_form id="18824"]
Van még kérdésed?

GY.I.K

Igen, viszont az előadóktól kérdezni csak az adott időpontban lehet. 

Igen, de csak azoknak akik az előadáson vannak jelen. A későbbi visszanézés során már nem lesz lehetőség rá. 
E mellett küldünk minden résztvevőnek egy sablon üzenet készletet amivel elkezdheti a munkát.

Teljesen díjmentes. Természetesen ha szeretnéd kiszervezni a tevékenységet, akkor állunk rendelkezésedre!

Nagyban függ a tevékenységedtől. Átlagosan egy hónap kell a tevékenység beindításához és onnantól ahogy feldolgozod a leadeket.

© Copyright 2021 Marketing Astro. Minden jog fenntartva.