Szolgáltatásaink

Teljeskörű online
jelenlétre vágysz?

Email marketing

Több mint 20 éve a legerősebb értékesítési csatorna. Az emailünk a digitális privát szféránk. Ha valaki ott szól hozzánk, az az üzenet sokkal jobban megtapad. Építsd fel te is az email marketinged!

SEO
ügynökség

Másodpercenként 70.000 keresést indítanak az emberek. A Google-ben jelen lenni elengedhetetlen. A minőségi tartalom ráadásul szakmai hitelességet is épít. Legyen neked is profi blogod!

Weboldal készítés

A Wordpress oldalak teszik ki az internetes oldalak 40%-át. Könnyen kezelhetőek, SEO barátok és költséghatékonyak. Legyen neked is egy modern oldalad!

Webshop készítés

A Wordpress alapú Webshopoddal teljes kontrollt szerzel az oldalad felett, és nem leszel különböző havidíjakkal fogvatartva, mint egy bérelt oldal esetén.

Facebook hirdetés-kezelés

A B2C tevékenységek, főleg a termékeladás terén a legerősebb platform. Olyan lehetőségek érhetőek el rajta, ami semmilyen más felületen nincs. Próbáld ki!

Google Ads kampány-kezelés

A Google keresőben a vásárlásközeli felhasználókat célozhatjuk. A több millió partneroldalon pedig átfogóan hirdethetsz. Hirdess velünk!

Közösségi média marketing

Az emberek átlagosan 2-4 órát töltenek valamilyen közösségi térben naponta. Többet tudnak ezek a rendszerek a vásárlási szokásainkról mint mi magunk. Jelen kell legyen a márkád!

Marketing szövegírás

Ismered az érzést, amikor meg kell írnod egy cikket vagy hirdetési anyagot a cégedről, és csak bámulod a képernyőt? Bízd ránk a szövegírást, és megoldjuk!

Reklám-ügynökség

Minden cégnek ami több akar lenni egy mikro vállalkozásnál, szüksége van marketingre. Ez a növekedés és a sales hajtóanyaga. Válaszd a legjobb partnert hozzá!

SEO Tanácsadás

Gyors oldal betöltés, kritikus útvonal, linképítés, mobil optimalizáltság. A SEO nem kizárólag a keresőnek szól, a kiváló felhasználói élményt is jelenti. Megmutatjuk neked!

Megosztás