Organikus forgalom generálás

Content marketing

Keresőoptimalizálás, SEO, content marketing. Ugyanannak a tevékenységnek az árnyalt változatai. A tartalom marketing fedi le mégis a legjobban a lényeget. Olyan informatív és értékteremtő tartalmat hozunk létre, amivel interakciót és érdeklődést váltunk ki. A felhasználóink mellett a kereső is a figyelmével jutalmaz minket.

1 rio custom 1
Légy híres a digitális térben

A tartalom a király

Mára a Google dominálja a globális keresőpiac közel 90%-át. A kiemelkedő felhasználói élmény jegyében folyamatosan módosítják a keresőalgoritmus működését.

Releváns válaszokat adni a felhasználók kérdéseire. Ahol lehet, szórakoztatni vagy érzelmi töltetű kapcsolatot kialakítani.

Jellemző igény adott kulcsszóra az első helyen megjelenni, bár ennek általában kisebb a gazdasági előnye, mint a széleskörű organikus forgalomnak.

Lokális és nemzetközi piacokon dolgoztuk ki a kulcsszókutatási technikánkat. Több piacvezető szoftvert használunk.

A tartalom tevékenység legnehezebb része a folyamatos kreatív megújulás képessége. Figyelünk rád és arra, hogy mindig legyen elegendő továbblépési pont.

A tartalom marketing egy heti-havi rendszerességű állandó tevékenység, éves megtérüléssel. Ha megszakad, hiábavalóvá válik.

2 rio custom 1
Cikkek és linkek játéka

A közös munka menete

Kulcsszó és témakutatással indul a közös munka. A piaci standardok mellett az egyes kulcsszavakhoz témakutatást is végzünk. Egy egész évet átívelő folyamatos tevékenységhez 150-200 cikk cím javaslatot hozunk. Ezekből épülhet fel az oldalon létrejövő tartalom tematikája. 

Az elvégzett kulcsszó- és témakutatás alapján releváns tartalmakat alkotunk, amik cikkek formájában megtöltik az oldaladat.

Amennyiben szakértői tudásra van szükség,  bevonjunk szakértőinket.

A létrejött tartalmakat nem elég publikálni. A munka nagyobbik része csak most kezdődik! Link portfóliót fejlesztünk terjesztéssel, vendég cikkekkel, manuális linképítéssel és közösségi felületeken posztok kihelyezésével. Az együttműködés során megbecsüljük milyen erősségű és volumenű linkekre lesz szükség, hogy az adott felületeken elmozdulást érhessünk el.

Content marketing
ChatGPT-t használó férfi laptopon gépel
blog

ChatGPT Kisokos

Olvasási idő: 11 perc Biztos hallottál már a ChatGPT-ről, de hogy is működik és mire is használható a marketingben? Cikkünkből kiderül!

Tovább olvasom »
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása