Konverzió optimalizálás

CRO Analytics

Nem elegendő forgalmat behozni az oldalra, az ott is kell tartani. Ráadásul nem csak ott tartani kell a látogatókat, hanem a kívánt üzleti cél felé terelni is őket, erre nyújt megoldást a konverzió optimalizálás.

1 rio custom 1
Apró részletekben a siker

Oldal optimalizáció

A konverziós ráta optimalizálása a honlap különböző elemeinek tesztelésével történik, ennek alapját képezi a precízen felállított analitikai mérés.

Telepítjük a GTM-et vagy natív módon a Google Analyticset az oldal mérésének tökéletesítése érdekében, hiszen enélkül nincs CRO.

Heti-havi rendszerességgel javaslunk fejlesztési listát. A/B teszteléssel mérjük a sikerességét, és ennek végeredményét riportáljuk.

A kidolgozott változtatási elképzeléseket telepíteni is tudjuk, nem csak tervezni. WordPress és más CMS rendszerekben fejlesztünk.

A fő mérőszámok az oldalon töltött idő, átkattintási arány vagy a visszafordulási arány, a cél ezeknek a fejlesztése. Természetesen a konverziós arány a legfontosabb mindközül.

A legnagyobb kihívás a CRO tevékenység során, ha nincsenek átnézve a javaslatok az oldal végleges verziójára.

2 rio custom 1
Konverziós százalék fejlesztése

A közös munka menete

Google Analytics alapon, Tag managerrel biztosítjuk, hogy a honlap látogatói a legnagyobb pontossággal kerüljenek megmérésre. Ez elengedhetetlen alapja a sikeres konverzió-optimalizálásnak, hiszen ha nincsenek pontos adatok, akkor nincs mire alapozni a mérést.

Folyamatosan teóriákat hozunk létre, hogy az egyes aloldalakon milyen változtatásokra van szükség. A fejlesztőkkel együttműködve telepítjük a változtatásokat, majd A/B teszteket és kísérleteket futtatunk rájuk. A győztes verziót meghagyjuk, és új teória – teszt fázist indítunk.

cro
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása