A legjobban teljesítő csatorna

E-mail marketing

Az e-mail fiókunk a digitális intimszféránk. Bár a játékszabályok megváltoztak, a mai napig a legjobban teljesítő csatorna. Ha valaki feliratkozik hozzánk, várja a levelünket akkor közel állunk ahhoz, hogy vásároljon is. De a nagy erő nagy felelősséggel jár, a spamlisták szigorúbbak mint valaha.

1 rio custom 1
Üzenetek a digitális privátszférában

Top értékesítő csatorna

Személyre szabott üzenetek és automatizmusok segítségével konvertáljuk a levelező listád.

A népszerű szoftverek mellett eligazodunk a kevésbé ismert megoldások között is. A lényeg, hogy legyen benne automatizmus.

A megnyitási és átkattintási arány fejlesztése az elsődleges célunk. Egy integrált tevékenység részeként bevonjuk az érdeklődőid.

Megértjük a szolgáltatásod és felépítjük az e-mailes kommunikációd szövegíróinkkal. 

Megértjük, hogyan építsük fel a listáid és megmutatjuk, hogyan legyen az üzleted még eredményesebb az e-mail marketing segítségével.

A lerongyolt és túlhasznált e-mail cím listák jelentik a legnagyobb veszélyt a minőség fenntartását illetően.

2 rio custom 1
Tömeges levélküldés

A közös munka menete

Partnereink számára vásárolunk e-mail cím listákra kiküldési lehetőséget, vagyis egy nagy szakmai portállal megegyezünk, hogy adott tartalommal kiküldünk az ő általuk birtokolt e-mail listára egy levelet. Természetesen ezt teljesen GDPR kompatibilisen. Ezzel új feliratkozókat és látogatókat generálunk az oldalra.

Az e-mail marketing automatizmusok az igazán izgalmas és komplex eredményeket biztosító megoldás. A folyamat során listákat építünk fel, belépési pontokat és kapcsoló pontokat azonosítunk. Ehhez automatizálási célt választunk majd felépítjük hozzá a szükséges automatizmust. A létrejött folyamatot monitorozzuk és fejlesztjük.

Természetesen az e-mailek kreatív tartalmát is létrehozzuk. Szövegezzük és grafikai elemekkel látjuk el a kiküldött leveleket. Ezekből jelentést készítünk, és javaslatot teszünk a további fejlesztési lehetőségekre.

email marketing
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása