Fizetett forgalomterelés

PPC

A direkt forgalom terelésével látogatókat viszünk ügyfeleink oldalára. Ez lehet egy közösségi felület vagy saját honlap is. Konverziókat és direkt üzleti eredményeket generálunk.

1 rio custom 1
Dolgozzunk együtt a sikereiden

Lead generálás PPC-vel

A PPC tevékenységünkkel célzottan terelünk vásárlókat a honlapodra. 

Számos felületen jelenhetnek meg hirdetések: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest.

A PPC tevékenységünk során a kampányokat és a célzási beállításokat folyamatosan optimalizáljuk, így az elsődleges mérőszámok fejlődnek.

Igény esetén részt veszünk az érkezési oldalak fejlesztésében és a felhasználói élmény általános javításában is, bár az már inkább a CRO tevékenységhez tartozik.

Megértjük az igényeid és együttműködünk, hogy az üzleti céljaid teljesüljenek. Az együttműködéseink óra alapúak, így skálázhatóak az időszakos igények szerint. 

A fizetett hirdetésekre könnyű úgy gondolni, hogy azonnali megoldást hoznak. Nálunk viszont az elejétől tudni fogod, hogy mire számíts.

2 rio custom 1
Facebook Ads, Google Ads

A közös munka menete

A tevékenység első eleme a célzás megtervezése. Kulcsszókutatással vagy célközönség tervezéssel indulunk. A folyamat célja, hogy megértsük a terméket, amit népszerűsítünk, és összekapcsoljuk az érdeklődőkkel. Kik a potenciális vevők? Milyen problémát old meg a termék vagy szolgáltatás? A vásárlási ciklusban mikor célozzuk meg őket?

A célzási tervek után kampányokat, kreatívokat, hirdetésszövegeket és képeket hozunk létre, amikkel megszólítjuk a potenciális érdeklődőket. Ezeket feltöltjük a hirdetési felületekre, és elindulnak az üzenetek. Fontos, hogy a költségvetésre mindig kiemelten figyelünk. Nem költhet egy kampány se többet, mint a megbeszélt havi büdzsé.

Napi, heti rendszerességgel ellenőrizzük a kampányok teljesítményét; riportáljuk az eredményeket. Szükség esetén módosításokat hajtunk végre a kitűzött célok elérése érdekében. 

PPC
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása