Közösségi Leadgenerálás

Social selling

A LinkedIn a B2B marketing pillére, a felületnek köszönheőten döntéshozókhoz juthatunk el rövid úton. A direkt megszólítás mellett, tartalom és közösségi marketing elemekkel kiegészítve egyedülálló üzletszerzési lehetőségeket biztosít.

1 rio custom 1
A vásárlók bevonzása

Lead-generálás a LinkdInen

Az online értékesítési folyamatot automatizált, robot tevékenységgel egészítjük ki. A kommunikációt emberi operátorral végezzük.

A közösségi értékesítés csodája, hogy nincs szükség komplex online jelenlétre, és jól működik a B2B piacon.

Az együttműködés során előkészített érdeklődőket hozunk. Bár ezek nem aláírt szerződések, de olyan emberek, akik érdeklődést mutatnak a szolgáltatás iránt.

Az értékesítésben a gyorsaság fél siker. Ha az átadott leadeket nem kezelik rövid időn belül, akkor a munkánk hiába való volt. Igény esetén az előtárgyalást is vállaljuk.

Az indulás után is keressük a lista ötleteket, közösen gondolkodunk és teszünk javaslatokat arra, hogyan fejlődjön a tevékenységnek az elérése. 

Havonta 5-20 közötti érdeklődőt érhetünk el. A mennyiség nagyban függ a szolgáltatás, vagy termék jellegétől, amivel dolgozunk.

2 rio custom 1
Linkedin a B2b marketing alapja

A közös munka menete

A tevékenység telepítéssel indul, majd együtt meghatározzuk a célközönséget. Létrehozzuk az első listákat és konzervüzeneteket. Megértjük és megismerjük a szolgáltatást vagy terméket, amire a leadeket generáljuk. Ha szükséges akkor avatar felhasználót hozunk létre, és telepítjük a szoftveres környezetet.

A setup után következik a felmelegítés, amennyiben a LinkedIn profil aktívan kommunikált a múltban, akkor erre nincs szükség. Ezután elindul a kommunikáció és a napi üzenetek kezelése. Egy teljesen kiépült tevékenységben átlagosan naponta 1-1.5 órányi felügyeletet gyakorlunk. A leadeket egy leadkatalógusban adjuk át, és természetesen azonnal értesítjük az illetékes személyeket, amint egy megérkezik.

Features that make this possible
Social selling
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!