Közösségi Leadgenerálás

Social selling

A LinkedIn a B2B marketing pillére, a felületnek köszönheőten döntéshozókhoz juthatunk el rövid úton. A direkt megszólítás mellett, tartalom és közösségi marketing elemekkel kiegészítve egyedülálló üzletszerzési lehetőségeket biztosít.

1 rio custom 1
A vásárlók bevonzása

Lead-generálás a LinkdInen

Az online értékesítési folyamatot automatizált, robot tevékenységgel egészítjük ki. A kommunikációt emberi operátorral végezzük.

A közösségi értékesítés csodája, hogy nincs szükség komplex online jelenlétre, és jól működik a B2B piacon.

Az együttműködés során előkészített érdeklődőket hozunk. Bár ezek nem aláírt szerződések, de olyan emberek, akik érdeklődést mutatnak a szolgáltatás iránt.

Az értékesítésben a gyorsaság fél siker. Ha az átadott leadeket nem kezelik rövid időn belül, akkor a munkánk hiába való volt. Igény esetén az előtárgyalást is vállaljuk.

Az indulás után is keressük a lista ötleteket, közösen gondolkodunk és teszünk javaslatokat arra, hogyan fejlődjön a tevékenységnek az elérése. 

Havonta 5-20 közötti érdeklődőt érhetünk el. A mennyiség nagyban függ a szolgáltatás, vagy termék jellegétől, amivel dolgozunk.

2 rio custom 1
Linkedin a B2b marketing alapja

A közös munka menete

A tevékenység telepítéssel indul, majd együtt meghatározzuk a célközönséget. Létrehozzuk az első listákat és konzervüzeneteket. Megértjük és megismerjük a szolgáltatást vagy terméket, amire a leadeket generáljuk. Ha szükséges akkor avatar felhasználót hozunk létre, és telepítjük a szoftveres környezetet.

A setup után következik a felmelegítés, amennyiben a LinkedIn profil aktívan kommunikált a múltban, akkor erre nincs szükség. Ezután elindul a kommunikáció és a napi üzenetek kezelése. Egy teljesen kiépült tevékenységben átlagosan naponta 1-1.5 órányi felügyeletet gyakorlunk. A leadeket egy leadkatalógusban adjuk át, és természetesen azonnal értesítjük az illetékes személyeket, amint egy megérkezik.

Features that make this possible
Social selling
social selling felirat social media ikonokkal
Social Selling

Mi is az a Social Selling?

Olvasási idő: 3 perc A közösségi média rohamosan fejlődő világában ez az értékesítési forma teljesen új lehetőséget rejt magában, ami kiválóan alkalmas személyes brand építésre és hatékony ügyfélszerzésre. Azok a

Tovább olvasom »
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása