Követőkből rajongó, majd vásárló

Social Media Marketing

A közösségi média felületek kiemelkedően hatékonyak a felhasználóinkkal történő direkt kapcsolatok kialakításában. A nyílt és zárt közösségek felületein alakíthatjuk ki az igazi bensőséges kapcsolatot a felhasználóinkkal, vásárlóinkkal.

1 rio custom 1
Hallasd a hangod!

Valódi kapcsolatok

Együttműködünk a stratégia kialakításában, a tervezésben és megváltoztatjuk a kommunikáció minőségét.

Fejlesztjük az engagement mérőszámokat és a követőbázist: ezzel nő a honlapra terelt forgalom mennyisége.

Heti – havi rendszerben szállítjuk a tartalmat poszt kalendárok formájában. 

A tartalom létrehozása mellett figyeljük és felügyeljük az oldalad. Reagálunk a kommentekre és serkentjük a kommunikációt.

A munkánk során nem csak a követőidre figyelünk, hanem rád is. Megértjük a céljaid és időben tájékoztatunk. Ott vagyunk, ha szükséged van a szaktudásunkra.

A fizetett hirdetésekre könnyű úgy gondolni, hogy azonnali megoldást hoznak. Nálunk viszont az elejétől tudni fogod, hogy mire számíts.

2 rio custom 1
Közösségi média felügyelet

A közös munka menete

A tone of voice tevékenységünkkel létrehozzuk a márka kommunikációs irányelveit. Ki a prototípus tartalom fogyasztó? Milyen helyzetben és érzelmi állapotban találkozik a tevékenységünkkel? Milyen hangvétellel szólunk hozzá és mik a jellemző dolgok amikről mesélünk? A végén a közösségi média marketing a történetmesélés egy formája lesz.

Tartalom, tartalom, tartalom. A minőség, a kreatív tálalás és közvetlenség építi fel a kommunikáció gerincét. A hatékonyság kulcsa a mérhetőség a kommunikációban is. Tartalom tervekkel (poszt kalendár) előkészülünk hónapról-hónapra, majd kihelyezzük az elkészült posztokat a közösségi felületre.

A tervezetten létrehozott tartalom csak az egyik fele a sikeres közösségi kommunikációnak. Fontos, hogy a kialakuló párbeszédet felügyeljük és a részesei legyünk. A közösségi management tevékenységünkkel figyeljük és serkentjük a kommunikációt a nyílt vagy zárt közösségben.

Social media marketing
Influencer munka közben
Social Media

Influencer marketing

Olvasási idő: 4 perc Tágítsd látókörödet az influencer marketinggel, érj el globális piacokat, és ragadd meg a különböző közösségek figyelmét.

Tovább olvasom »
Fiatal férfi a Metaverzumban
Social Media

Mi az a Metaverzum?

Olvasási idő: 9 perc Tudtad, hogy a Metaverzum az egyik legjelentőebb technológiai találmány, amely nagy hatást gyakorolhat a jövőnkre? Kattints, és tudj meg többet!

Tovább olvasom »
7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása