WordPress-szel és Elementorral

Weboldal
fejlesztés

A WordPress rendszeren fut az interneten található oldalak 40%-a. Ez azt jelenti, hogy minden harmadik oldal ezzel a keretrendszerrel készült. A Google kiemelten kezeli és SEO szempontból a legjobb CMS.

1 rio custom 1
A honlapod a fő megjelenésed

Az online jelenlét fejlesztése

Az együttműködéseinket tervezéssel és előkészületekkel kezdjük. A legtöbb sikeres honlap felépítését körültekintő preparáció előzi meg.

Az oldalainkat határidőre szállítjuk köszönhetően a precíz projekt managereinknek és a felkészült fejlesztő kollégáknak. A képeket és a szöveges tartalmat is létrehozzuk.

Legyen szó webshopról, egyoldalas landingről vagy komplex brand oldalról, kiváló eredménnyel szállítjuk.

Az előkészületek során a teljes menüstruktúrát megtervezzük közösen. Végigvezetünk a mockuptól a végső oldalig.

Megértjük, milyen üzleti céljaid vannak és vezetjük a folyamatot, hogy ezek felé haladj az oldaladdal. Az oldalt több fázisban építjük fel, és akár menet közben is tervezhetünk új funkciókat a projektbe.

A weboldalak létrehozása megfeneklik ha nem tudjuk, hogy mire van szükség. Ha nem kapunk elég információt, akkor nem tudjuk az elvárásokat teljesíteni.

2 rio custom 1
Hozzuk létre az új honlapod!

A közös munka menete

Minden esetben felmérjük a projektet. Végleges menüstruktúrát és arculati elemeket definiálunk. Általában ennél a pontnál még az árajánlat is véglegesedik. A tevékenység célja, hogy minimalizálja a későbbi módosítási körök szükségességét.

Létrehozzuk a honlapot, felépítjük a front endet és a back endet is. Fel tudjuk tölteni a termékeket és megszövegezni a képeket. Figyelünk a SEO beállításokra és a legfrissebb pluginokat használjuk az oldal sebességének maximalizálásához. 

A létrehozott oldalakat felügyeljük és karbantartjuk. A tevékenység nem csak a pluginok frissítésére korlátozódik. Új aloldalakat is létrehozunk és szövegezünk. 

Features that make this possible
webfejlesztés
7 rio custom 2

Tekintsd meg referenciáinkat!

7 rio custom 2
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!

Jogi dokumentumok elfogadása